Húsvét a Várkertfürdőben


2016-03-25 17:21:42  | cikk:  | 


Húsvét a Várkertfürdőben főképe

Bár az időjárási előrejelzés nem ígér felhőtlen húsvétot, a következő napokban számíthatunk több-kevesebb napsütésre, amit érdemes lesz egy kellemes napfürdőzésre kihasználni. Ezt kínálja a Várkertfürdő, ahol ma megnyitották a Termálkertet, vagyis a kiúszó medence nyújtotta szabadtéri fürdőzés lehetősége mellett megnyílt a napfürdőzés lehetősége: a nyugágyak már várják a vendégeket az üde zöld pázsiton.

A létesítmény a kisgyermekek számára is kínál húsvéti elfoglaltságot, a Ficánka Játszóházban a mozgásos játékok mellett ezúttal húsvéti képeket színezhetnek, húsvéti díszeket, pirostojás tartókat készíthetnek az apróságok, szülők pedig ezidő alatt kedvükre szaunázhatnak, szoláriumozhatnak vagy ellazulhatnak egy kellemes masszázsban.

A létesítmény az ünnep idején hétvégi nyitvatartással üzemel – tudtuk meg Nagy Zsolt vezérigazgatótól. A termálfürdő 9-től 21 óráig, az uszoda 8-tól 20 óráig tart nyitva hétfőig. A közelmúltban felújított uszodai szauna 10-19.30-ig várja a vendégeket, a Ficánka Játszóház pedig a tavaszi szünet végéig 11-19 óráig fogadja a kisgyermekeket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-03 18:16:09

Főzés és jó hangulat - Semmelweis-nap Döbröntén


ajánlott cikk főképe

2020-07-09 23:18:25

Pápai rege - Molnár Lajos visszatekintő kiállítása a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2020-05-23 18:24:01

Egy hét múlva strandolhatunk!


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 13:18:05

Kedd óta ismét kinyitottak az iskolák, bár a digitális munkarend megmaradt