Húsvéti ajándék a Fenyveserdő Bölcsődének


2016-03-26 08:34:25  | cikk: Babos Petra  | 


Húsvéti ajándék a Fenyveserdő Bölcsődének főképe
A Cargill Takarmány Zrt. 100.000 Ft adományban részesítette a Vajda Péter lakótelepi Gyermekekért Alapítványon keresztül a Fenyveserdő Bölcsődét. A támogatást tegnap délelőtt adta át Schlechtné Kósi Ildikó üzemvezető Berkes Béláné kuratóriumi elnöknek és Horváth Katalin bölcsődevezető-helyettesnek.

Schlechtné Kósi Ildikó, a Cargill Takarmány Zrt. pápai takarmánygyártó üzemének vezetője elmondta, cégük egyik programja a társadalmi felelősségvállalás, s ennek keretében minden évben támogatják a pápaiakat. Tavaly karácsonykor a Türr Gimnáziumot választották, előtte pedig a Munkácsy-iskolát, a Mezőt és a Közgázt is segítették. Támogatásuk 100.000 Ft, melyet a Vajda Péter lakótelepi Gyermekekért Alapítványon keresztül a Fenyveserdő Bölcsődének szőnyegvásárláshoz adtak.
-Fontosnak tartjuk, hogy új szőnyegeket vásárolhasson a bölcsőde, hiszen az apróságok idejük nagy részét a szőnyegen töltik. Mindig nagy körültekintéssel választjuk ki a támogatandó csoportokat, s most is úgy érezzük, jól döntöttünk. Remélem, nagy örömet okozunk ezzel a gyerekeknek, s sokat fognak játszani a szőnyegeken – tette hozzá az üzemvezető.
A gyerekek közben az udvaron megkeresték a nyuszi ajándékát...

Horváth Katalin köszönetét fejezte ki az adományért, s elmondta, nagy öröm számukra, hogy a pápai cég idén őket választotta, s lepte meg húsvét előtt. A pénzből három csoportszobában cserélik ki a közeljövőben a régi szőnyegeket.
A régi szőnyegek elöregedtek

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-03 18:16:09

Főzés és jó hangulat - Semmelweis-nap Döbröntén


ajánlott cikk főképe

2020-04-23 17:21:58

Fertőtlenítik a pápai idősotthonokat


ajánlott cikk főképe

2020-09-03 19:21:44

13 új megfigyelést rendelt el a hatóság


ajánlott cikk főképe

2020-08-31 18:13:16

Dr. Áldozó Tamás: a járványügyi helyzet javuló tendenciát mutat