Casting Pápán Antal Nimród filmjéhez


2016-03-28 17:55:56  | cikk: ha  | 


Casting Pápán Antal Nimród filmjéhez főképe

Tavaly röppent fel a hír, hogy Antal Nimród a Kontroll után ismét filmet forgat Magyarországon, mely a Viszkisként elhíresült bankrablóról, Ambrus Attiláról szól. A rabló gyermek- és fiatalkori megszemélyesítőihez keresik most a szereplőket a rendező munkatársai, akik Pápán is castingoltak.

A Picit Nem Art színjátszócsoport alsósai közül többeknek is van esélye eljátszani Ambrus Attilát gyermekként, ehhez 6-7 éveseket, vagy ilyen korúnak tűnő fiúkat kerestek. A Teleszterion Színházi Műhely diákstúdiósai és az Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskola pápai és ajkai növendékei a rabló kamaszkori alakítói lehetnek, az állami gondozásban töltött időszakban.

Zsombolyai Lilla rögzítette a tréninget

Zsombolyai Lilla casting director rögzítette a diákok nevét, aztán kezdődött a tréning, melyet Komáromi Sándor vezetett. Elmondta, hogy pörgős volt a válogató, úgy állította egymás után a feladatokat, hogy minél több érzelmi váltást mutathassanak a színjátszósok. Sok diák vett részt a castingon, ez pozitív, mondta mosolyogva Komáromi Sándor, másrészt nehéz kibontani egy-egy jelenetet, inkább részvevők oldottságán, a humoros megoldásokon volt a hangsúly.

A pápai drámaműhelyt a Magyar Drámapedagógiai Társulat és az inárcsi csoport is ajánlotta a válogatásra, hisz innen nagyon sok színvonalas előadás kerül a fesztiválokra, kiemelkedő szerepformálásokkal. A válogatás első körében persze több helyszínen is néznek még meg tréningeket, a második fordulóba jutottakat értesítik majd.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-29 15:10:20

Online játékok, házhoz megy a könyv - Digitális térben működik a könyvtár


ajánlott cikk főképe

2020-06-08 15:30:53

Befejeződött a textil arcmaszkok osztása


ajánlott cikk főképe

2020-03-20 09:47:37

Szünetelnek a nyilvános szentmisék a katolikus templomokban


ajánlott cikk főképe

2020-04-28 13:17:03

Dr. Nagy Ákos az év pápai rendőre