Nyugalomban telt a húsvét


2016-03-29 22:55:13  | cikk: HuHa  | 


Nyugalomban telt a húsvét főképe
Rendkívüli esemény nélkül teltek az elmúlt napok – tudtuk meg a Pápai Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályvezetőjétől. Bauer Tibor rendőr őrnagy érdeklődésünkre elmondta, a húsvéti ünnep idején a szokásos hétvégi ellenőrzéseket hajtották végre kollégái, szerencsére kirívó jogsértéssel, rendkívüli cselekménnyel nem volt dolguk az illetékességi területen sem a bűncselekmények, sem a szabálysértések vonatkozásában.

A hétvégén két balesethez riasztották őket, az egyik esetben egy megcsúszott gépkocsi sodort el egy kerékpárost a Várkert úton, a másik pedig egy anyagi káros baleset volt, melynél a forgalomba való becsatlakozás történt szabálytalanul.
Persze közlekedési szabálysértések, büntető feljelentést maguk után vonó események húsvét idején is történtek, így például négy esetben ittas vezetés miatt kellett intézkedniük a rend őreinek. Ezek egyike sem a húsvét hétfői locsolkodáshoz kapcsolódó italozás miatt történt, de két gépkocsivezető, illetve egy motoros és egy segédmotor-kerékpáros bukott el az alkoholszondás vizsgálaton.

Az elmúlt napokban egy közlekedésbiztonsági akciót is tartott a Pápai Rendőrkapitányság, a Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság segítségével vadriasztót adtak a szabályosan közlekedő gépjárművezetőknek az illetékességi terület azon szakaszain, ahol többször fordult elő vadelütés az utóbbi időszakban.

Az idei húsvét bűnügyi szempontból is nyugodtnak mondható.
-Húsvét hétvégéjén sem garázdaság, sem egyéb közterületi bűncselekmény miatt nem kellett intézkedniük rendőreinknek – tájékoztatta hírportálunkat az őrnagy.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-25 09:36:26

Színes programok a közgázos diáknapon


ajánlott cikk főképe

2019-06-16 10:06:08

Kézművesek utcája, Játék-Tér, Diák percek - Program kavalkád a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2019-03-27 22:08:22

Nemzetiségi oktatás és emelt matematika a Munkácsyban


ajánlott cikk főképe

2019-06-17 13:42:11

Ismét beszóltak a papoknak


PÁPA időjárás