Újabb fejlesztések a Várkertfürdőben


2016-03-30 23:13:21  | cikk:  | 


Újabb fejlesztések a Várkertfürdőben főképe
Az év elején indultak meg azok a kisebb fejlesztések a Várkertfürdőben, melyek a magasabb minőségű szolgáltatások nyújtását és a komfortosabb körülmények kialakítását célozzák. Ennek a fejlesztéssorozatnak az első lépése volt az uszodai szauna bővítése és felújítása, majd az uszodai belső közlekedési útvonalak átalakítása. Jelenleg két helyen is zajlik a munka: a konditeremben és a fallabda pályán.

A konditeremben a folyosó falának elbontásával és az ajtó áthelyezésével a korábbinál 40 négyzetméterrel tágasabb tér áll a sportolni vágyók rendelkezésére, így lényegesen szellősebb elhelyezést kaphattak a kardio- és erőgépek, ami a vendégek komfortérzetét növeli, ugyanakkor lehetőséget ad a későbbiekben beszerzendő új fittnessgépek elhelyezésére is. A munkálatok a befejezéséhez közelednek, csupán néhány falfelület festése és a konnektorok áthelyezése várat még magára.

40 négyzetméterrel nagyobb lett a konditerem

A baloldali fallabdapálya felújítása kedden kezdődött meg. Az egyre kedveltebb sportágnak helyet adó egyik pályán ugyanis régóta problémát okoz a padló felvizesedése, ami az eredeti szigetelés elhasználódása miatt keletkezett. A szakemberek most teljesen felújítják a szigetelést, dréncsöves megoldást alkalmaznak, ami fölött sport lengőpadlót alakítanak ki, s erre kerül majd a kimondottan fallabdapályára való sportpadló. A munkálatok várhatóan három hétig tartanak, a nagy zajjal és jelentős anyagmozgatással járó munkafolyamatokat a létesítmény zárva tartási ideje alatt, késő este végzik. A felújítás csak a baloldali pályát érinti, így a squash kedvelőinek ez idő alatt is van lehetősége a sportolásra.

Felújítás alatt az egyik fallabdapálya

A felújítások kapcsán Nagy Zsolt vezérigazgatótól megtudtuk, megkezdődtek a nyári előkészületi munkák a strand területén, ahol szintén várható néhány kisebb fejlesztés. Így például szabadtéri fitnessgépeket és új játszótéri játékokat szerez be a fürdő. Tervezik továbbá a termálfürdő szaunájának átalakítását is, ami a termálszezon végén, ugyancsak nyáron kezdődhet meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-27 21:25:54

31/12/21 - folyamatosan csökken az érvényben lévő karanténok száma


ajánlott cikk főképe

2020-07-28 17:24:38

Folyamatos az óvodák működése a nyári szünidőben Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 18:04:08

Adófórum az online számlázásról


ajánlott cikk főképe

2020-08-19 16:24:24

1,4 milliárd forint többletforrást kapott a város a barnamezős projekt megvalósításához