III. Wushu Open


2016-03-31 16:34:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


III. Wushu Open főképe
Törökbálinton indult a 2016-os versenyszezon a Hét Csillag Egyesület számára. A harmadik alkalommal megrendezett nyílt nemzetközi kung-fu bajnokságon, a Wushu Openen 10 ország 300 versenyzője mérette meg magát. Két korosztályban, három súlycsoportban a pápai iskola három versenyzője is ott volt az indulók között. Az ifjúságiaknál Császár Miksa, a felnőttek mezőnyében Fülöp Tamás és Bíró Ádám igyekezett minél jobb eredményt elérni. Szereplésüket Pintér Péter, az egyesület vezetője értékelte.
- Nagyon szép eredményeket értünk el idei első versenyünkön, mely színvonalas volt és rendkívül jól szervezett, jól illeszkedett a ránk váró további feladatok felkészülésébe. Mindhárom tanítványom szerencsére külföldi ellenfelekkel is találkozott, ami azért jó, mert ki tudtunk tekinteni a már kissé belterjes hazai mezőnyből és új tapasztalatokat szerezhettünk. Császár Miksa az ifjúságiak 56 kilogrammos mezőnyében első helyezést szerzett, Fülöp Tamás 70 kilogrammban harmadik, Bíró Ádám a 80 kilogrammosoknál negyedik helyen zárt.
Pintér Péter elmondta, idén hét bajnokságon szeretnének részt venni, a minél jobb szereplés érdekében ezért januártól heti négy alkalommal versenyzői edzést is tartanak. Az iskola képviselői legközelebb a Magyar Kung-Fu Szakszövetség országos bajnokságának első fordulóján vesznek részt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-13 19:45:59

Vasárnap ismét hazai pályán játszik a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-12-11 21:34:55

Darts: Válogatott játékos nyerte a nagydöntőt


ajánlott cikk főképe

2019-11-19 18:56:33

Elveszített megyei rangadó


ajánlott cikk főképe

2019-10-03 10:14:19

Biztos győzelem hazai pályán


PÁPA időjárás