Ismerkedés az operával


2010-04-07 16:01:28  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Ismerkedés az operával főképe
Ma délelőtt tartották városunkban a Filharmónia Budapest és Felső-Dunántúl Kht. veszprémi és Veszprém megyei ifjúsági hangversenybérletének 2009/2010-es évad harmadik, egyben utolsó előadását.
Pápán ma és holnap a Művész Szimfonikus Zenekar előadásában Rossini A sevillai borbély című operáját hallgathatják meg a diákok.
Ma 11 órakor a Türr István Gimnázium tanulói, 13 órakor a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola diákjai tekintették meg az előadást a színházban.
Holnap 10 órától a pápai általános iskolások, 12 órától pedig a Petőfi Sándor tanulói láthatják és hallhatják a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem énekes hallgatói és a Magyar Állami Operaház néhány tagjának híres produkcióját, vezényel: Gulyás Nagy György.
A következő előadások a jövő tanévben lesznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet