E-könyvek a strandokon


2016-07-11 12:57:19  | cikk: VCZA  | 


Olvasni jó, olvasni öröm, olvasni hasznos. ma is, gyakorlatilag bármit. És bárhol. Ilyenkor, nyáron, a vízpart is kiváló helyszín. A simogató napsütésben és a hullámok vizes cirógatását élvezve számtalan E-könyv olvasására van lehetőség. Homokban, parton, vízben, büfében, mindenhol és bárhol. Az E-könyvek mindenhol ott vannak. Olvasásuk élvezetes, tanulságos, néha felvidít, néha elgondolkodtat. Nem lehet kitérni előlük, lépten-nyomon beléjük botlunk. Mondom, művelődésre, gondolkodásra kiválóan alkalmasak. Leginkább, mert általuk nő az ember idegen nyelvi tudása (elsősorban angol), mély gondolataikon elbíbelődünk, világmegváltó bölcsességeit elraktározzuk, nem utolsó sorban pedig gazdag képi világuk vésődik be retinánkba. Állatfigurák, botanikai képződmények, kacskaringós-íves nevek, mind megtalálhatók ezekben, ezeken az E-könyveken. És nem is nehezek. Nem kell kézben cipelni őket, á, nem, jönnek ők maguk, a közelünkbe, vagy ha mi úgy akarjuk, mi ólálkodhatunk melléjük, mögéjük, eléjük. Mozognak. Két lábon. Igen, EMBER-könyvek. Mozgókép kultúra. Világunk kultúrája. Háton, lábon, hason, fenéken, vállon. Igen, a tetoválásokkal „ékesítettek” kínálnak egész napot betöltő olvasmány élményeket. Mindenhol. Minden strandon. Aki tehát a megérdemelt nyári szünetüket töltő, épp zárva tartó könyvtárakat kénytelen nélkülözni, nos, egy pillanatig se aggódjon: menjen strandra. Olvasni. E-könyveket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Nem szeretem a rózsaszínt. A meleget sem.
Pedig kánikula lesz. De csapatnak márpedig lenni kell! Akkor gyerünk!
Kés, deszka, kanál, fűszerek. Terítő, virág. Virág? Hm.
Pisti jön és elfuvaroz. Fát hasogat, tüzet gyújt, bográcsot állít. Kincs a segítsége.
A padtársak: kolléga...

2019-07-23 16:28:39

Egy főzőverseny margójára


PÁPA időjárás