Nyári úszótábor


2016-07-12 16:59:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyári úszótábor főképe
Hosszú évek óta a labdarúgó táborok mellett az egyik leglátogatottabb nyári aktív kikapcsolódási lehetőség városunkban a gyerekek számára az úszótábor. Idén július 4. és augusztus 12. között, heti turnusokban várják a 6-14 éves korosztályt, a foglalkozások hétfőtől péntekig 8-tól 16 óráig tartanak. A tábort képzett oktatók Babai Gergő iránymutatása mellett vezetik, és ahogy azt a trénertől megtudtuk, idén is rendkívül látogatott a hat hetes tábor, ahova olyanok is jelentkeztek, akik minimális úszástudással rendelkeznek.
- A napi két úszásoktatás mellett, sok labdajáték, strandolás, mozilátogatás, csúszdaverseny, valamint kreatív foglalkozások teszik színessé a programot - tudtuk meg Babai Gergőtől. Nagy örömünkre, már most megdöntöttük a tavalyi csúcsunkat, hiszen az első héten 51, míg a mostani, második turnusban 47 gyermek jár hozzánk. Eddig az időjárásra nem lehet panaszunk és a környezetre sem, a lehetőségek tárháza gyakorlatilag kimeríthetetlen a Várkertfürdőben, a gyerekek jól is érzik magukat, kihasználják a lehetőségeket. Próbálunk olyan készségfejlesztő feladatokat összeállítani számukra, ami jótékony hatással van a kéz és szemkoordinációra. Igazi családias hangulat alakult ki, többen évek óta visszajárnak hozzánk, természetesen vannak újak is, ők külön csoportban először a biztos úszástudást sajátítják el, de nap közben természetesen velünk vannak.
Az úszótábor következő turnusa július 18-án indul, további információ a 06/89/512-600-as és a 06/30/398-2821-es telefonszámon kérhető.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-15 17:40:49

Felfüggeszti az edzéseket a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 11:01:41

Diákolimpia elődöntőre készülnek karatékáink


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:03:28

Sikeresen szerepelt az Eb-n Horváth Csanád