Elmarad a dalostalálkozó


2016-07-16 11:01:35  | cikk: pi-pa  | 


Elmarad a dalostalálkozó főképe
A kellemetlen időjárás miatt elmarad a ma délután a Fő téri nyár programsorozat részeként meghirdetett „Söprik a pápai utcát” elnevezésű dalostalálkozó és a Mesterségem címere mottójú kézműves vásár, mesterségbemutató és játszóház. Baán Éva, a programot szervező Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete elnöke hírportálunknak elmondta, a programnak nincs esőhelyszíne, így azt a mai napon nincs lehetőségük megtartani. A pápai és környékbeli kórusok, dalkörök közreműködésével ma 17 órára meghirdetett dalostalálkozót előre láthatóan a Fő téri nyár Hagyományőrző napján, július 30-án, 16 órától rendezik meg.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-26 15:37:41

Több száz kilónyi gyümölcsöt vehetett át az MH Pápa Bázisrepülőtér


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 20:20:06

Ismét Musica Pannonica Reformata


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 09:17:44

A legfiatalabb pápaiaknak osztják a textil szájmaszkot


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 10:00:04

Mindennap értéket adunk - Kultúrházak éjjel-nappal Pápán is