Családbarát munkahely lett a polgármesteri hivatal


2016-07-21 16:31:17  | cikk: pi-pa  | 


Családbarát munkahely lett a polgármesteri hivatal főképe
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma immár hatodik éve hirdette meg a Családbarát munkahely pályázatot, melynek ünnepélyes díjkiosztóját néhány napja rendezték a Magyar Állami Operaházban. A Családbarát munkahely kitüntető címet az idei évben 50 más szervezet, önkormányzat, intézmény és vállalkozás mellet a Pápai Polgármesteri Hivatal is kiérdemelte – jelentette be ma délelőtt a sajtó munkatársainak Kanozsainé dr. Pék Mária címzetes főjegyző.
A sajtótájékoztatón elhangzott, a hivatal különféle programok megvalósítását tűzte ki célul, többek közt a dolgozók gyermekei számára szervezett nyári tábort, játszószoba kialakítását, kulturális programok szervezését, egészségmegőrző programok biztosítását, relax-szoba kialakítását fogalmazták meg a pályázatukban.
A polgármesteri hivatal 2 millió forintnyi programot foglalt pályázatába, mely végül 700 ezer forintos támogatást nyert el. Kanozsainé dr. Pék Mária elmondta, a támogatási szerződés megérkezését követően dől el, hogy csökkentett tartalommal, vagy nagyobb dolgozói és hivatali hozzájárulással valósítják-e meg a pályázatukat.
A Pápai Polgármesteri Hivatal egy évig viselheti a Családbarát munkahely címet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-06 19:34:40

Megkezdték a képviselők a textil arcmaszkok kihordását a városban


ajánlott cikk főképe

2020-04-06 11:48:37

Nyolc új lakót fogad az ESZI a kórházból


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:20:57

Nyugodt hétvége áll mögöttünk


ajánlott cikk főképe

2020-01-09 18:10:07

A polgármester fogadta az eilati vendégeket