Hétvégén tartják a Szent Anna Búcsút


2016-07-26 22:02:21  | cikk: Babos Petra  | 


Hétvégén tartják a Szent Anna Búcsút főképe
Szent Anna a családi élet, a gyermekek elfogadásának, helyes nevelésének szép példaképe. Szent Anna asszony a keresztény és az iszlám hagyomány szerint Szűz Mária édesanyja volt.
Ezen a hétvégén ünnepli a pápai Szent Anna templom a búcsúünnepét. Az ünnepi program július 30-án, szombaton este 18 óra 30 perckor szentmisével kezdődik, melyen a hívek a nagyszülőkért imádkozhatnak.
Az ünnepi nagymisét vasárnap 9 órától tartják, s ekkor áldják meg a jubiláló házaspárokat.
Aznap délután 18 órától Szent Anna Litániára várják a híveket, majd 18 óra 30 perctől Anna búcsúi hangversenyt tartanak a templomban, melyen az Isteni irgalmasság évében imádságos, énekes, zenés áhítatot tart a Szent Anna Kórus és a Szent László Kolping Család.
A búcsúi programokra szeretettel hív és vár mindenkit a pápai Szent Anna Egyházközség Képviselőtestülete.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-29 20:50:33

Megkezdődött a kivitelezés a Külső-Várkertben


ajánlott cikk főképe

2020-03-20 09:47:37

Szünetelnek a nyilvános szentmisék a katolikus templomokban


ajánlott cikk főképe

2020-03-23 13:37:12

A Fidelitas segítséget ajánl az idősek ellátásához


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 21:24:37

Újabb megszépülő közterület