Közlekedésbiztonsági vetélkedő a közösségi házban


2016-07-29 12:15:07  | cikk:  | 


Közlekedésbiztonsági vetélkedő a közösségi házban főképe
A Pápai Rendőrkapitányság roma származású fiataloknak tartottak baleset-megelőzési vetélkedőt a Cserhaj Szolgáltatóházban.

A rendőrség munkatársa 2016. július 27-én délután látogatott el a pápai Rigó lakótelepen található Csillagpont és Csillagház-Cserhaj Szolgáltatóházba, ahol közlekedésbiztonsági vetélkedőt tartott a roma származású fiataloknak. A programban részt vevő gyermekek három csapatban mérték össze tudásukat. Kedvelt feladat volt a közlekedési témájú rímfaragás, de lelkesen rakták ki a közlekedési táblákat formázó kirakókat is. Ügyesen megoldották a vagyonbiztonsági totót és a villámkérdésekre is helyes válaszokat adtak. A délután végén a fiatalok apróbb ajándékot kaptak jutalmul.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-28 13:33:36

Baleset-megelőzési előadás általános iskolásoknak


A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 39 éves pápai férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. január 16-án a délutáni órákban Takácsi belterületén akartak megállítani egy személygépkocsit ellenőrzés céljából. A jármű vezetője...

2020-01-20 09:10:04

El akarta rejteni a drogot


A pápai rendőrök egy óra alatt azonosították és elfogták a gyanúsítottat.

Az eljárás adatai szerint a sértett 2020. február 28- án délután személyesen megjelent a Pápai Rendőrkapitányságon, hogy feljelentést tegyen ismeretlen elkövető ellen, aki egy helyi italüzletben ellopta a pénztárcáját...

2020-03-02 13:53:11

Együtt ittak, majd meglopta ismerősét


ajánlott cikk főképe

2020-05-07 09:34:29

Lezárt akta: Gépkocsikat rongáló férfit fogtak el a rendőrök