Közlekedésbiztonsági vetélkedő a közösségi házban


2016-07-29 12:15:07  | cikk:  | 


Közlekedésbiztonsági vetélkedő a közösségi házban főképe
A Pápai Rendőrkapitányság roma származású fiataloknak tartottak baleset-megelőzési vetélkedőt a Cserhaj Szolgáltatóházban.

A rendőrség munkatársa 2016. július 27-én délután látogatott el a pápai Rigó lakótelepen található Csillagpont és Csillagház-Cserhaj Szolgáltatóházba, ahol közlekedésbiztonsági vetélkedőt tartott a roma származású fiataloknak. A programban részt vevő gyermekek három csapatban mérték össze tudásukat. Kedvelt feladat volt a közlekedési témájú rímfaragás, de lelkesen rakták ki a közlekedési táblákat formázó kirakókat is. Ügyesen megoldották a vagyonbiztonsági totót és a villámkérdésekre is helyes válaszokat adtak. A délután végén a fiatalok apróbb ajándékot kaptak jutalmul.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Lopás miatt indult nyomozás egy pápai nő ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A pápai sértett 2019. április 29-én értesítette a rendőrséget arról, hogy aznap délelőtt eltűnt több tízezer forintja a pénztárcájából, melyet munkahelyén, a nyitott...

2019-07-02 10:32:02

Lopott majd lebukott...


ajánlott cikk főképe

2019-03-29 09:37:50

Ittasan és jogosítvány nélkül motorozott az erdőben


A Pápai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési vetélkedőt szervez háromfős családi csapatok számára.

A vetélkedő célja a lakosság prevenciós ismereteinek bővítése és elmélyítése egy játékos vetélkedő formájában. 

A csapatokat kizárólag egy nagyszülő, egy szülő és...

2019-03-14 13:57:39

Meghívó bűnmegelőzési vetélkedőre


A pápai rendőrök három Pápasalamonban garázdálkodó helyi fiatalt fogtak el, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.  

A rendelkezésre álló adatok alapján 2019. július 9-én a helyi körzeti megbízottat értesítették arról, hogy az elmúlt hétvégén ismeretlen személyek megrongálták...

2019-07-10 12:33:21

Pavilont törtek szét a fiatalok


PÁPA időjárás