Közlekedésbiztonsági vetélkedő a közösségi házban


2016-07-29 12:15:07  | cikk:  | 


Közlekedésbiztonsági vetélkedő a közösségi házban főképe
A Pápai Rendőrkapitányság roma származású fiataloknak tartottak baleset-megelőzési vetélkedőt a Cserhaj Szolgáltatóházban.

A rendőrség munkatársa 2016. július 27-én délután látogatott el a pápai Rigó lakótelepen található Csillagpont és Csillagház-Cserhaj Szolgáltatóházba, ahol közlekedésbiztonsági vetélkedőt tartott a roma származású fiataloknak. A programban részt vevő gyermekek három csapatban mérték össze tudásukat. Kedvelt feladat volt a közlekedési témájú rímfaragás, de lelkesen rakták ki a közlekedési táblákat formázó kirakókat is. Ügyesen megoldották a vagyonbiztonsági totót és a villámkérdésekre is helyes válaszokat adtak. A délután végén a fiatalok apróbb ajándékot kaptak jutalmul.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A húsvéti hosszú hétvége alkalmával is figyelmet kell fordítanunk vagyontárgyaink védelmére, hiszen a betörők és besurranó tolvajok ebben az időszakban is megtalálhatják az alkalmat arra, hogy megkárosítsanak bennünket. Az ünnepek biztonsága érdekében kérjük, hogy fogadja meg az alábbi tanácsainkat!...

2019-04-18 14:25:35

Húsvétkor is óvja vagyontárgyait!


ajánlott cikk főképe

2019-06-11 14:57:31

Kiabált és betörte a pult üvegét


Két dabronyi férfi verekedett össze Pápán. A rendőrök mindkettőjüket elfogták.

A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik pápai majorban egy 24 éves és egy 19 éves dabronyi férfi között alakult ki nézeteltérés 2019. június 19-én délután. A vita verekedésbe torkollott, amelynek során...

2019-06-20 14:49:58

Késsel is szúrt


ajánlott cikk főképe

2019-04-30 15:45:02

Háztartási szemetet rakott a szelektív hulladékok közé


PÁPA időjárás