Félmaratont rendeznek Pápán


2016-08-01 20:18:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Félmaratont rendeznek Pápán főképe
Augusztus 7-én vasárnap a CardioMAX Sportegyesület első alkalommal rendezi meg városunkban nagyszabású futóversenyét. Az egyesület célja, hogy egy kihívás keretében a futást, kerékpározást és az úszást népszerűsítsék úgy, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmód fontosságára. A futók két útvonal közül választhatnak, a minimaraton indulói egy kört, azaz hét kilométert teljesítenek a Fő tér - Kossuth Lajos utca - Major utca - Árok utca - Március 15. tér - Tókert utca - Ady Endre sétány - Várkert - Várkert utca - Vajda Péter lakótelep - Gróf út útvonalon, míg a félmaratonra regisztrálók az említett szakaszt háromszor kerülik meg, azaz 21 kilométert tesznek meg. A minimaraton – 90 perces szintidővel - augusztus 7-én 9:45-kor, a félmaraton – három órás idővel - 10 órai kezdéssel startol. Az előzetesen regisztrálók rajtszámaikat 9:15-től vehetik át, nevezni már reggel 8 órától lehet. A kategóriák legjobbjai értékes nyereményekkel gazdagodnak.
A rendezvényt Pápa Város Önkormányzata is támogatja, minden induló a rajtszámát felmutatva pedig a rendezvény napján ingyen léphet be a Várkertfürdőbe. Minden további információ az esemény Facebook oldalán érhető el ITT!

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-25 18:36:16

Hatgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-01-18 16:21:52

Körzeti úszó diákolimpia


ajánlott cikk főképe

2018-12-06 16:49:53

Hangya Mikulás


ajánlott cikk főképe

2018-10-14 18:33:35

Hibák elöl, hátul


PÁPA időjárás