Pápára érkezik a Cell Cup


2016-08-03 12:27:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápára érkezik a Cell Cup főképe
Augusztus 7-13. között huszadik alkalommal, 28 ország 167 csapatának részvételével rendezik meg a Cell-Cup elnevezésű nemzetközi kézilabda fesztivált, mely 1997-ben Celldömölkről indult, majd Pápa, 2005-től pedig Veszprém lett a központ. Idén a szervezők tájékoztatása szerint várhatóan közel 3500 játékos és több mint 2000 kísérő érkezik a fesztiválra a csapatokkal. A Veszprémben tartott sajtótájékoztatón Süle Nándor szervező elmondta: az idei fesztivál a résztvevő nemzetek száma és a csapatok összlétszáma tekintetében is rekordot ért el. Az öt napon át zajló versenyen napi több mint száz mérkőzést játszanak négy veszprémi sportcsarnokban, valamint Alsóörs, Ajka, Balatonfüred, Várpalota és Pápa további hét sportlétesítményében, a döntőket pedig a Veszprém Arénában rendezik majd. A csapatok tíz kategóriában, öt-öt női és férfi korosztályban mérkőznek meg egymással, a tornára a férfi felnőtt kategóriába a Bakonyerdő Elmax VSE Pápa U23-as alakulata is benevezett. Az ünnepélyes nyitó és záró gálának, valamint a különböző kategóriák döntő mérkőzéseinek 2016-ban is a Veszprém Aréna lesz az otthona, Pápán három napon keresztül – augusztus 8-án, 9-én és 10-én – zajlanak majd a találkozók, a csoportbeosztások elkészültek, a sorolást is hamarosan nyilvánosságra hozzák a szervezők, melyről természetesen beszámolunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:30:35

Az MLSZ felfüggeszti az utánpótlás-bajnokságokat


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 11:15:33

Ha nyár, akkor focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel