Nagyértékű bébiétel szállítmány a Teuton lovagrendtől


2016-08-04 08:48:08  | cikk: Babos Petra  | 


Nagyértékű bébiétel szállítmány a Teuton lovagrendtől főképe
Ismét nagyértékű bébiétel adományt szállított városunkba a németországi Teuton lovagrend. Magyarországra ezúttal 62 raklap zöldséges-és gyümölcsös bébiételt és tápszert hoztak, melyből Pápára 31 raklap jutott.
Klaus Blos, a rend nagymestere mindig is fontosnak tartotta, hogy Magyarországra is hozzanak adományokat, s így Pápa is az egyik célpontjuk lett már hosszú évek óta. Pápán kívül Sümegre, Hévízre és Tiszanánára vittek még adományt.
Ismét nagy mennyiségű és kiváló minőségű bébiétellel érkezett a lovagrend nagymestere
Mint mondta, az egyik legismertebb bébiételgyártó céggel régóta ápolnak jó kapcsolatot, ezért mindig onnan hozzák az ételeket, amelyek a kisgyermekes családokhoz, és sokszor az idősekhez is eljutnak. Reméli, az idén még sokszor visszatérhet városunkba.
-Nem egyszerű egy ilyen szállítmányt eljuttatni Magyarországra. Az autó tegnap indult, s közben közlekedéstechnikai problémák is adódtak, így hat órás késéssel érkezett meg Pápára.
A szállítmány előkészítése sok időt vesz igénybe, körülbelül egy heti munkát jelent, melyből a rend tagjai térítésmenetesen veszik ki a részüket – tudtuk meg Klaus Blostól.
Az adomány nagy részét a város kapja, ezen kívül a katolikus egyház a rászorulók között osztja majd szét a szállítmányt. A bébiételhez, városi osztáson juthatnak hozzá a gyermekes családok, melynek időpontjáról később értesítik a lakosságot.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-12 20:36:52

Unger Tamás: Süle Zsolt megint olcsó, populista politizálással próbálkozik


ajánlott cikk főképe

2018-09-22 18:12:20

Piaci körkép


ajánlott cikk főképe

2018-11-08 21:09:08

"Csak az ember olvas" - Márairól a Türrben


ajánlott cikk főképe

2018-10-14 00:20:55

Flashmob a Türrben


PÁPA időjárás