Nagyértékű bébiétel szállítmány a Teuton lovagrendtől


2016-08-04 08:48:08  | cikk: Babos Petra  | 


Nagyértékű bébiétel szállítmány a Teuton lovagrendtől főképe
Ismét nagyértékű bébiétel adományt szállított városunkba a németországi Teuton lovagrend. Magyarországra ezúttal 62 raklap zöldséges-és gyümölcsös bébiételt és tápszert hoztak, melyből Pápára 31 raklap jutott.
Klaus Blos, a rend nagymestere mindig is fontosnak tartotta, hogy Magyarországra is hozzanak adományokat, s így Pápa is az egyik célpontjuk lett már hosszú évek óta. Pápán kívül Sümegre, Hévízre és Tiszanánára vittek még adományt.
Ismét nagy mennyiségű és kiváló minőségű bébiétellel érkezett a lovagrend nagymestere
Mint mondta, az egyik legismertebb bébiételgyártó céggel régóta ápolnak jó kapcsolatot, ezért mindig onnan hozzák az ételeket, amelyek a kisgyermekes családokhoz, és sokszor az idősekhez is eljutnak. Reméli, az idén még sokszor visszatérhet városunkba.
-Nem egyszerű egy ilyen szállítmányt eljuttatni Magyarországra. Az autó tegnap indult, s közben közlekedéstechnikai problémák is adódtak, így hat órás késéssel érkezett meg Pápára.
A szállítmány előkészítése sok időt vesz igénybe, körülbelül egy heti munkát jelent, melyből a rend tagjai térítésmenetesen veszik ki a részüket – tudtuk meg Klaus Blostól.
Az adomány nagy részét a város kapja, ezen kívül a katolikus egyház a rászorulók között osztja majd szét a szállítmányt. A bébiételhez, városi osztáson juthatnak hozzá a gyermekes családok, melynek időpontjáról később értesítik a lakosságot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-10 12:47:03

Szentmise a szabadban


ajánlott cikk főképe

2020-06-16 15:05:13

Ismét várja olvasóit a könyvtár


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 11:12:29

Elmarad az ellenzéki hatpárti közös megemlékezés


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 18:04:08

Adófórum az online számlázásról