Sorsoltak a kupában


2016-08-05 15:18:28  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Sorsoltak a kupában főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Perutz FC az idei labdarúgó szezonban a bajnokság mellett két kupasorozatban is elindul. A megyei kupába minden alakulatnak kötelező nevezni, míg az országos (egy éves) sorozat csak a megye I-eseknek kötelező, más csapatok indulása opcionális. A szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága elkészítette az országos kupasorozat második fordulójának párosításait, a sorsolásnál a Perutz FC is érdekelt volt. Marton Miklós csapata hazai pályán Cseténnyel találkozik, a találkozót augusztus 10-én, szerdán 17 óra 30 perces kezdéssel rendezik. Érdekesség, hogy négy nappal később a bajnoki nyitányon szintén Csetény lesz a mieink ellenfele.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-08 15:56:31

Az ötödik helyért harcol a kosárcsapat


ajánlott cikk főképe

2019-03-27 12:52:47

Judo: 28 érem, köztük öt magyar bajnoki cím a hétvége termése


ajánlott cikk főképe

2019-01-26 15:40:58

Bronzérmet szerzett az U8


ajánlott cikk főképe

2018-12-31 16:31:52

Futni jó, szilveszter napján is


PÁPA időjárás