Sorsoltak a kupában


2016-08-05 15:18:28  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Sorsoltak a kupában főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Perutz FC az idei labdarúgó szezonban a bajnokság mellett két kupasorozatban is elindul. A megyei kupába minden alakulatnak kötelező nevezni, míg az országos (egy éves) sorozat csak a megye I-eseknek kötelező, más csapatok indulása opcionális. A szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága elkészítette az országos kupasorozat második fordulójának párosításait, a sorsolásnál a Perutz FC is érdekelt volt. Marton Miklós csapata hazai pályán Cseténnyel találkozik, a találkozót augusztus 10-én, szerdán 17 óra 30 perces kezdéssel rendezik. Érdekesség, hogy négy nappal később a bajnoki nyitányon szintén Csetény lesz a mieink ellenfele.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-30 14:41:17

Szombaton adják át a rekortános futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát


ajánlott cikk főképe

2020-07-08 11:41:01

Övvizsgával zárult a judotábor


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor