Öt baleset az elmúlt héten


2016-08-08 14:06:55  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai öt közlekedési balesetnél intézkedtek az elmúlt héten - 2016. július 25. és július 31. között - melyek közül 4 kizárólag anyagi kárral végződött, míg egyetlen esetben egy fő könnyű sérüléseket szenvedett. Az összes regisztrált baleset Pápa város belterületén történt. A baleseteket előidéző okok között többnyire a követési távolság helytelen megválasztása és az előzés szabályainak megsértése szerepelt, de előfordult még a haladási sebesség helytelen megválasztása is.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy fordítsanak kellő figyelmet a követési távolság megválasztására, valamint maradéktalanul tartsák be az előzés szabályait! Csak olyan sebességgel haladjanak, mely az út-, és látási viszonyoknak megfelel.

Balesetmentes közlekedést kíván a Pápai Rendőrkapitányság!

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A járőrök 2020. május 19-én 13 óra körül Pápa egyik utcájában igazoltattak egy lassú járművel közlekedő 58 éves helyi lakost. Az igazoltatás során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív...

2020-05-29 12:07:03

Rendőrkézen az ittas sofőr


ajánlott cikk főképe

2020-07-27 11:52:00

Pápán folytatódik a Házhoz megyünk program


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 76 éves ugodi sofőrrel szemben folytatott.

Az eljárás adatai alapján 2020. január 30-án délután egy 76 éves ugodi lakos Pápa belterületén közlekedett személygépkocsijával. Haladása során meg akart fordulni...

2020-04-09 12:09:30

Meg akart fordulni autójával a férfi, balesetet okozott


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 25 éves békási férfit és egy 20 éves dabronyi nőt hallgattak ki gyanúsítottként.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. július 1-jén kora délután, hogy pápai munkahelyének közös helyiségében hagyott mobiltelefonját ismeretlen tettes...

2020-07-03 07:37:49

Rendőrkézen a tolvajok