Fő téri tánckavalkád


2016-08-09 16:37:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Fő téri tánckavalkád főképe
A Fő téri nyár rendezvénysorozat programjában a tavalyi sikeren felbuzdulva ismét helyet kapott a Rebel-Lion TSE háromórás, táncos műsora. Fiatalok és idősebbek izgatottan figyelték a tánckavalkádnak elkeresztelt produkció előkészületeit, a név rendkívül találó, hiszen az érdeklődők több stílusban számos koreográfiát láthattak. Az egyesület a Zsoodance TSE-t, a mihályházi Rezeda Néptánccsoportot, Gáncs Don L. Matyi break táncost és az Allegro AMI moderntánc szakát is vendégül látta. Kocsis Attila, az „oroszlánok” vezetője a fellépés kezdete előtt azt mondta, igyekeztek változatos műsorral készülni, melyben mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb állót.
- Le a kalappal a táncosok előtt, hiszen a mostani már a második fellépésük a mai napon. Tavaly is nagyon jól sikerült a rendezvény, ezért idén sem szerettünk volna csalódást okozni. Több stílust is felvonultatunk, lesz break dance, hip-hop, néptánc, disco, funky, jazz, show tánc és sok minden más, és terveink szerint a közönséget is megtáncoltatjuk. Örülünk, hogy vendégeink elfogadták a meghívásunkat, ők tovább emelik a délután fényét.
Kocsis Attila hozzátette, az idei nyaruk is rendkívül sűrű, hiszen családi napokon, falunapokon rendszeresen fellépnek, de egy kis pihenés után ősszel megújult erővel folytatják a munkát és várják az új tagokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-18 16:19:55

A PELC III. nyerte a Takácsi Kupát


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 16:50:47

Visszavonult a korábbi pápai közönségkedvenc


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-06-10 15:53:43

Jógatábor a Várkertfürdő kínálatában