Két játékost igazolt a Perutz FC, ingyenes a kupameccs


2016-08-09 18:01:51  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: svse.hu  | 


Két játékost igazolt a Perutz FC, ingyenes a kupameccs főképe
Tovább erősödött az augusztus 10-ei kupamérkőzésre és a négy nappal később esedékes bajnoki nyitányra készülő Perutz FC kerete. A vezetőség tájékoztatása szerint ugyanis két fiatal játékos aláírt a klubhoz. Az 1995-ös születésű Udvardi Márk jobb oldali támadó, Veszprémből érkezett Pápára, előtte pedig az NB III-as Csornát erősítette. Udvardi az elmúlt bajnokságban 14 meccset játszott, melyeken egy gólt lőtt. Szintén a Perutz mezét ölti magára ősszel Szép Dániel, aki a pálya bal oldalán bevethető. A 19 éves labdarúgó sokáig úgy tűnt, az NB II-es Sopronnál folytatja pályafutását, ám végül valamilyen ok miatt nem köttetett meg a szerződés. Dániel egyébként annak a Szép Tamásnak a fia, aki korábban éveken keresztül védte a pápaiak kapuját. Mint megtudtuk, a sérülteket leszámítva jelenleg húsz mezőnyjátékos és három kapus alkotja a keretet.
A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a Csetény elleni augusztus 10-én 17:30-kor kezdődő kupamérkőzésre a belépés ingyenes, a csapatok és a vezetőség mindenkit szeretettel vár az idény első tétmeccsére.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-12 16:25:19

Helytállt a Perutz a Kaposvár ellen


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 11:39:52

Egyéni csúcsokat futottak


ajánlott cikk főképe

2020-07-08 11:41:01

Övvizsgával zárult a judotábor


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott