Kékfestős workshop a Velencei-tó partján


2016-08-11 08:10:55  | cikk: Babos Petra  | 


Kékfestős workshop a Velencei-tó partján főképe
A pápai Kékfestő Múzeum az elmúlt hétvégén a Magyarországi Német Fiatalok Közössége, a Gemeinschaft Junger Ungarndeutscher meghívására pólós workshopot tartott a Velencei-tó partján, a GJU országos találkozóján résztvevő 40 fiatalnak.
Vonnák Andrea múzeumpedagógus hírportálunknak elmondta, a jó hangulatú egész napos program során előadást is tartottak a fiataloknak a kékfestésről.
-Vittünk több mintafát, megcsináltattuk a GJU logóját is. A táborozók nagyon élvezték a programot, a fiúk és lányok egyaránt készítettek pólót maguknak, amit természetesen haza is vihettek.
Vonnák Andreától megtudtuk, a nagy sikernek örvendő workshoppal ismét meghívást kaptak szeptember közepére, amikor 80-90 fiatallal mintáznak majd a Velencei-tónál. A Magyar Turizmus Zrt. közreműködésével megkeresték a múzeumot, hogy augusztus végén a Hungaroringen a Kamionos Eb-n játszóházat szervezzenek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-21 08:14:08

Emlékkönyv: Szabó László János képzőművész munkásságáról


ajánlott cikk főképe

2019-08-28 12:01:19

Aszfaltozzák a Korvin-Korona utcai körforgalmat


ajánlott cikk főképe

2019-10-13 21:38:13

Dr. Áldozó Tamás nyerte a polgármester választást városunkban


ajánlott cikk főképe

2019-10-28 20:00:35

Megalakult a német nemzetiségi önkormányzat


PÁPA időjárás