Egyéni csúcsokat javítottak


2016-08-11 14:15:04  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Füredi Zoltán  | 


Egyéni csúcsokat javítottak főképe
A Pápai Atlétikai Club dobói a jól sikerült debreceni országos viadal után Tapolcára utaztak, ahol a Városi Sport- és Szabadidő Centrumban a dr. Papp Pál – Csermák József Kalapácsvető Emlékversenyt rendezték. A pápaiak a nyaralások miatt a vártnál kevesebb létszámmal tudtak elutazni, ám azok, akik dobókörbe álltak, jól szerepeltek, mutatja ezt az is, hogy többen megjavították korábbi legjobb eredményüket. A versenyt Kis Károly értékelte.
- A felnőtteknél Nagy Gergely egyéni legjobbját (61.13 m) dobva az ötödik, pontszerző helyet szerezte meg. A serdülőknél Sztupák László a négy kilogrammos kalapácsot 59 méter 72 centiméterre hajította, amivel második lett, László az öt kilogrammos kategóriában a két-három évvel idősebbek között is megmérette magát, ebben a kategóriában nyolcadik lett (51.54). Az újoncoknál Molnár Dániel új egyéni csúccsal a dobogó második fokára állhatott fel (42.79), a három kilogrammos összevetésben pedig szintén egyéni legjobbját érte el (49.13). Az U13-as korosztályban 44.13 méterrel, új egyéni csúccsal Füredi Dániel mindenkit maga mögé utasított, ugyanitt Tóth Dániel negyedik pozícióban zárt. Az U11-esek között Füredi Dominik nyert, mondanom sem kell, egyéni legjobbját dobta (31.08), második testvére, Dávid lett (29.04). Gelencsér Viktória személyében volt egy lány indulónk is, Vikinek a debreceni verseny nem sikerült jól, három érvénytelent dobott, most viszont jobban koncentrált és 32 méter fölé dobta a szert.
Kalapácsvetőink legközelebb az augusztus végén esedékes veszprémi dobóversenyre utaznak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:22:31

Már kaphatóak a Perutz bérletek


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-07-29 19:21:01

Sportfelszereléseket kapott a női szakág