Magyar Kupa: Balatonfüreddel találkozik a Perutz


2016-08-12 13:41:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Magyar Kupa: Balatonfüreddel találkozik a Perutz főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága elkészítette az országos Magyar Kupa harmadik fordulójának párosításait. A Pápai Perutz FC a második körben kapcsolódott be a küzdelmekbe, Marton Miklós csapata augusztus 10-én Csetényt fogadta, és 5-0-s győzelmet aratott. Következő ellenfele az a Balatonfüred lesz, mely néhány napja szintén magabiztosan győzte le Ugod csapatát. A találkozót augusztus 17-én 17 órától rendezik Balatonfüreden.

További párosítások:
Szentantalfa – Tihany
Várpalota – Balatonalmádi
Taliándörögd - Úrkút

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-06 20:29:20

Elismerték a munkájukat


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-07-27 19:38:46

Nyárfelező asztalitenisz verseny