Új bérlet a színházbarátoknak


2016-08-12 19:53:10  | cikk: ha  | 


Új bérlet a színházbarátoknak főképe

A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban a tervek szerint két felnőtt színházi bérlet is lesz a 2016-17-es évadban. A már jól ismert Vajda bérlet ezúttal is öt előadást kínál, az új Komédiás bérlet pedig a könnyedebb, zenés darabok kedvelőinek jelenthet kikapcsolódást. Jelenleg az igényfelmérés zajlik, várják az érdeklődők jelentkezését, hisz a Komédiást csak megfelelő számú bérletes esetén indítják.

A Komédiás bérletet a nézői igényekre válaszolva állították össze, mondta Schmidt Orsolya művelődésszervező. Többen is megfogalmazták, hogy jó lenne egy délutáni előadássorozat, hisz - főleg télen - gondot jelent az esti közlekedés. Az új bérlet előadásainak kezdési időpontja 15 óra lesz. A darabokat úgy válogatták, hogy a szórakoztató, zenés műfaj kedvelőinek szerezzenek örömet, ismert művészekkel a főszerepben. A három bemutató közül az első a Maude és Harold, a Körúti Színház művészeivel, többek közt Esztergályos Cecíliával. Kálmán Imre Cigányprímás című operettje lesz a második előadás, Mikó Istvánnal a címszerepben. A Veszprémi Petőfi Színház My Fair Lady-jét Bálint András Kossuth- és Jászai-díjas művész rendezi. Ez tehát a tervezet, várják a bérlet iránt érdeklődőket, igényeiket a JMSZK-ban kell jelezni.

A Vajda bérlet öt előadással, 19 órás kezdettel várja a színházbarátokat. Az első október közepén egy krimi lesz, Agatha Christie Egérfogó-ja, a Veres 1Színház előadásában, többek közt Verebes Lindával és Székhelyi Józseffel. Az Orlai Produkció darabjai mindig nagy népszerűségnek örvendenek, ezúttal két előadásban is tapsolhat a pápai közönség a színészeknek, az Aranytó Vári Évával és Benedek Miklóssal, a Mindent Éváról Hernádi Judittal és Kovács Patríciával jelent majd remélhetőleg felejthetetlen élményt. A Zenthe Ferenc Színház eddig csak gyerekelőadásokkal járt Pápán, most a Képzelt beteggel mutatkoznak be a felnőtt bérletben, Koltai Róberttel a főszerepben. Az utolsó előadás a veszprémieké lesz, a Holt költők társaságát láthatja a közönség.

Schmidt Orsolya elmondta, hogy a Vajda bérlet már megújítható, ezzel a lehetőséggel sokan éltek, de várják még a tulajdonosok visszajelzését. A Komédiás bérlet igényfelmérése most kezdődött, de legkésőbb szeptember közepén el kell dönteni, hogy indul-e az előadássorozat, ezért aki szeretne ott lenni a zenés darabokon, az jelezze ezt. Schmidt Orsolya hozzátette, hogy a bérletár nem változik, de a jegyek ára biztosan emelkedni fog. Az előadások mindkét bérlet esetében hétvégén, szombaton vagy vasárnap lesznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-19 08:54:23

Közösségi fenyőfaünnep a (volt) Kilián lakótelepen


ajánlott cikk főképe

2019-11-14 12:21:09

Folytatódik a munka a Várdombon


ajánlott cikk főképe

2019-12-20 08:16:38

Adventben a vendégszeretetről - Ötórai tea mellett


ajánlott cikk főképe

2019-11-27 14:18:18

Készül a koripálya a kastélyudvarban - Hamarosan nyitás


PÁPA időjárás