Révfülöpön edzőtáborozott a Koko-Gym


2016-08-15 17:56:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Révfülöpön edzőtáborozott a Koko-Gym főképe
A Koko-Gym KSE hét éve minden nyáron edzőtábort szervez tagjai számára, melyen a győri testvérklub mellett további egyesületek is részt szoktak venni. Idén a tatabányai Mega-Tech Thai Box SE és a mosonmagyaróvári Vi-Go SE tagjai is ott voltak az egyhetes táborban, így közel 70-en izzadtak az embert próbáló tréningeken, a pápai klubot húsz fő képviselte.
- Két órás technikai tréninggel indult minden napunk, majd a délután folyamán erősítő, állóképességet növelő edzések következtek, a versenyzőkkel a pontkesztűzés sem maradhatott el - ismertette az edzések programját Korpics Gábor, a klub vezetője. Az idei tábor volt az első, ami időjárás szempontjából nem volt a legjobb, szerencsére a tornateremben el tudtuk végezni a tervezett munkát. Úgy gondolom, mindenki hasznára vált a hat nap, a résztvevők jól vették a terhelést, megfelelő kondíciót szereztek és sokat tanultak az edzőktől, akik szintén elfáradtak a szombati nap végére. Természetesen a kikapcsolódásra, a csapat-összekovácsolásra is kellő figyelmet fordítottunk, biztos vagyok benne, hogy jövőre is legalább ennyien leszünk.
Korpics Gábor elmondta, augusztus 27-én az egyesület két versenyzője, Frum István és Kocsis Rajmund már a tatabányai Mega-Tech Gálán szerepel, szeptemberben pedig megkezdődik a versenyszezon és a tagfelvétel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-25 16:02:12

Jól sikerült a főpróba


ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-08-09 21:47:21

Perutz FC: Nem sikerült jól a hazai bemutatkozás


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést