Elmarad a Nyáresték mai fúvós koncertje


2016-08-21 13:39:40  | cikk: ha  | 


Elmarad a Nyáresték mai fúvós koncertje főképe

A Nyáresték a pápai Esterházy-kastély udvarán elnevezésű programsorozathoz eddig kegyes volt az időjárás, ma estére viszont az előrejelzések esőt, hideget ígérnek, ezért elmarad Pápa Város Fúvószenekarának 20 órára hirdetett koncertje. A záróprogramnak nincs esőnapja, ezért a megvásárolt jegyek 2016. augusztus 22-től visszaválthatók. Kizárólag a vásárlás helyén, 15 napos jogvesztő határidőn belül, a vásárláskor kapott nyugta ellenében kerülhet erre sor. Az elmaradt előadás jegyárát a vásárló által megadott bankszámlára utalják vissza.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-08 08:10:00

Jazz muzsika a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:26:05

Az MSZP helyi szervezete felajánlja a segítségét annak, aki igényli


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 19:23:30

Hatszáz textil arcmaszk már az ESZI-nél


ajánlott cikk főképe

2020-08-07 16:12:45

Járványügyi óvintézkedések a Közszolg Nonprofit Kft-nél