Önkéntesek munkáját várják az állatvédők


2016-08-22 19:34:24  | cikk: Babos Petra  | 


Önkéntesek munkáját várják az állatvédők főképe
A Pápai Humán Állatvédő Egyesület és a Második Esély Állatmentő Csoport önkéntesei folyamatosan keresik az elárvult ebek és cicusok leendő gazdáit. Szerencsére sokan támogatják munkájukat, de igazán aktív, önkéntes tagjuk kevés van, pedig feladat akad bőven.
A Szabó Dezső utcai telephelyen az utóbbi időben sikerült pár kennelt lebetonozni és lejárólapozni, amihez pénzbeli és anyagbeli adományt, segítséget egyaránt kaptak magánszemélyektől és cégektől, amiért nagyon hálásak.
Szabó Helga önkéntes elmondta, az utóbbi időben sokan jelezték, hogy segítenék önkénteseik munkáját kutyasétáltatással. A telephelyük elég zsúfolt, egy-egy kennelben több kutyus is él, így kicsi a kapacitásuk és a létszámhoz kevés az önkéntesük. Az állatvédők örömmel fogadnak minden segítőt, akik rátermettek, s szívesen etetnék, játszanának a kutyusokkal, amikor idejük engedi. Főként olyan önkénteseket várnak, akik önállóan tudnák vállalni az állatok etetését, gyógyszerezését, a kennelek takarítását, tisztítását, s közben állatorvoshoz is el tudnák vinni a jószágokat, vagy akár menteni őket és chipet is olvasnának.
Az önkéntes kiemelte, hálásak mindenkinek, aki hozzájuk hasonlóan idejét es energiáját szenteli egyesületük állataira.
Az állatvédő egyesületnek működik Facebook oldala is, ahol folyamatosan nyomon követhetik az állatbarátok az elkóborolt és otthontalan állatokat.
Az önkéntesek jelentkezését a Pápai Humán Állatvédő Egyesület és a Második Esély Állatmentő Csoport közösségi oldalain vagy a www.papaikutyak.hu oldalon várják.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-27 10:04:16

Mától a 4 és 10 év közötti korosztály számára osztanak textil szájmaszkot


ajánlott cikk főképe

2020-08-11 13:41:43

Ismét kell maszkot viselni a szentmiséken


ajánlott cikk főképe

2020-05-23 20:30:12

On-line vállalkozói fórum a paktum projektben


ajánlott cikk főképe

2020-08-03 12:38:16

Kárt okoznak a túlnőtt növények