Nyárbúcsúztató városrészi nap a Kiliánon


2016-08-24 16:41:48  | cikk: Babos Petra  | 


Nyárbúcsúztató városrészi nap a Kiliánon főképe
A városrészi napok sorában a következő a volt Kilián lakótelepen várja az ott élőket és a város más területeiről érkezőket szombaton, augusztus 27-én. Unger Tamás alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője a program kapcsán elmondta, a városrészi napok hagyományai szerint szervezték meg az egész napos rendezvényt, és bíznak abban, hogy nagyon sokan kilátogatnak a játszótérre és környékére, hogy részt vegyenek a vidám programokon.
A délelőtt itt is jótékonysági főzőversennyel indul, melyen a befolyt összeget az Aegon játszótér további felújítására és csinosítására ajánlják fel a szervezők. A programból ezúttal sem hiányozhat a sport, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt lesz focitorna és streetball versenyt is rendeznek.
-Ebben az évben is megrendezzük az Aegon Játszótéri Napon a vidám családi vetélkedőt, mely évek óta nagy sikerrel zajlik. A programra már sokan jelentkeztek, de a helyszínen is lehet még nevezni. Újdonság lesz a rendőrség közreműködésével a totók, tesztek, játékok kitöltése, segítve ezzel a nyári szünet utáni szokásos közlekedést.
A rendezvényre kilátogatókat több gyermekprogram is várja, lesz kalandhajó, ugrálóvár, pónilovaglás, kézműves foglalkozás, közös játék, műsorral mutatkoznak be a városrész iskolásai és óvodásai. A jó hangulatú délután során a Szó és Kép Színpad, a Pápakovácsi Pezsgő Kórus és a Takácsi Zenestúdió is szórakoztatja az érdeklődőket.
Az est sztárvendége Gergely Róbert lesz, akinek műsorát késő estig tartó retro buli követi majd DJ. Bécivel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-17 16:23:48

Közel száz diák versenyzett az Észkerék csapatversenyen a Munkácsyban


ajánlott cikk főképe

2019-10-13 21:38:13

Dr. Áldozó Tamás nyerte a polgármester választást városunkban


ajánlott cikk főképe

2019-09-28 10:07:20

Köszönet a testületi tagok munkájáért


ajánlott cikk főképe

2019-11-30 12:13:09

Adománygyűjtés egy beteg kisfiú számára


PÁPA időjárás