Újabb edzőváltás az NBI-ben


2010-04-12 19:53:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb edzőváltás az NBI-ben főképe
A Paksi FC labdarúgócsapatánál ma elköszönt vezetőedzői posztjától Gellei Imre. A zöld-fehérek korábbi mestere hangsúlyozta, hogy döntését az motiválta, hogy a csapatnak új impulzusra van szüksége, ami szikrát adhat ahhoz, hogy a kitűzött célokat elérhesse. A rutinos szakember 2007 óta irányította a Paks edzéseit, a 2007–2008-as és a 2008–2009-es idényben is a 11. helyen végzett együttesével. A lemondás ellenére Gellei marad a klub alkalmazásában, minden bizonnyal megfigyelőként kap szerepet, illetve a fiatalokkal is külön foglalkozhat. Utódja a kispadon a korábban többek között a Nyíregyházánál, a PMFC-nél, a Salgótarjáni BTC-nél és a Vácnál is edzősködő Kis Károly – Gellei eddigi segítője – lesz. A paksiak a tavaszi idényben gyengén szerepelnek, az együttes még nyeretlen bajnokin, és visszacsúszott a tabellán a 14. helyre – bár bejutott közben Ligakupa döntőjébe.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-02 14:41:24

Legyőzte a listavezetőt a Concordia Motax KC Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-10-03 10:14:19

Biztos győzelem hazai pályán


ajánlott cikk főképe

2019-09-20 21:54:42

14 érmet szereztek a lovasok


ajánlott cikk főképe

2019-09-27 14:36:36

NB II-es ellenfelet kapott a kupában a Perutz FC


PÁPA időjárás