Kettős győzelem az idénynyitón


2016-08-25 22:05:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kettős győzelem az idénynyitón főképe
Sárvár ellen hazai pályán mutatkozott be a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es és U17-es együttese. Az idénynyitón a házigazdák célja nem is lehetett más, mint győzelemmel nekivágni a hosszú menetelésnek. Elsőként az U19-es együttes köszöntötte a nézőket a stadion centerpályáján, ahol Lengyel Ferenc távollétében Orovecz András dirigálta az alakulatot. Az első félidő alacsony színvonalú játékot hozott, sok volt a pontatlanság, gól nem is született. A szünetben a hazai tréner rendet tett a fejekben, aminek meg is lett az eredménye, hiszen az 51. percben Györkös Bence megszerezte a vezetést a PELC-nek, sőt öt minutummal később a tehetséges fiatal duplázni tudott, sokan már elkönyvelték a biztos hazai sikert. A Sárvár azonban nem adta fel, és a 77. percben egy szerencsés, megpattanó lövésből szépített, így az utolsó 15 percben izgulnia kellett a mieinknek, akik szerencsére minimális előnyüket meg tudták őrizni, így győzelemmel kezdték a bajnokságot.

Orovecz András: Az első játékrészt jobb lenne elfelejteni, értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk. A második félidőre hála Istennek összeszedtük magunkat, melynek köszönhetően volt egy 20-25 perces kimondottan jó periódusunk, gólokat szereztünk, kapufát lőttünk, helyzeteink voltak. A végére úgy láttam, kicsit elfáradtunk, emiatt is cseréltem, de úgy látom, összességében megérdemelt volt a sikerünk.

PELC U19 – Sárvár 2-1 (0-0) Gsz.: Györkös 2 ill. Szabó

Igor Nicsenko U17-es csapata szintén győzelemmel debütált, a pápaiak 5-0 arányban nyertek.

PELC U17 – Sárvár 5-0 (3-0) Gsz.: Mogyorósi, Szabó B. 3, Bognár

A következő fordulóban mindkét csapat Hévízre látogat.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-12 17:34:57

Vasárnap PELC ünnep a Sportcsarnokban


ajánlott cikk főképe

2018-11-05 14:22:54

Győzelemmel búcsúzott az U16


ajánlott cikk főképe

2018-12-22 14:00:11

Sonyák extrája is kevés volt


ajánlott cikk főképe

2019-01-14 15:29:15

Hepp Kupa: Helytállt a Concordia Motax KC Pápa


PÁPA időjárás