Máltai nyárbúcsúztató kézműves nap


2016-08-26 18:44:57  | cikk: pi-pa  | 


Máltai nyárbúcsúztató kézműves nap főképe
Nyárbúcsúztató kézműves napra és játszóházba vártak gyermekeket és családokat ma a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja Eötvös utcai Ifjúsági Centrumába. A programon termés díszeket, őszi tájképeket, gyümölcsöket, színes faleveleket készíthettek különféle érdekes technikákkal a résztvevők, emellett asztali hoki, társasjátékok és kifestők szórakoztatták a gyerekeket.
Nagy Judit kulturális közösségi munkás, az Ifjúsági Centrumban május óta működő Kultúr-Kuckó Program munkatársa hírportálunknak elmondta, a kézműves foglalkozások anyagát igyekeztek úgy összeállítani, hogy az óvodásoktól az általános iskolás korosztályig mindenki találjon számára megfelelő elfoglaltságot, és nagy örömmel tapasztalták, hogy az anyukák éppoly szívesen készítették a képeket, mint a gyermekek. Többen is voltak, akik nem csak néhány percre tértek be hozzájuk, hanem több órán át tevékenykedtek, játszottak a Kuckóban.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja már összeállította a Kultúr-Kuckó elkövetkező fél éves programtervét. Kulturális és ismeretterjesztő programokat és a maihoz hasonló kézműves napokat is terveznek, és természetesen a májusban indult könyvcsere-programjukat is folytatják.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-06 18:42:21

Sokoldalú mobilhangárok a pápai reptéren


ajánlott cikk főképe

2019-09-01 09:59:52

Kánikulai melegben búcsúztatták a nyarat a Játszótéri Napon


ajánlott cikk főképe

2019-10-10 21:11:30

Megkezdődött az energetikai projekt megvalósítása


ajánlott cikk főképe

2019-12-06 09:13:22

A digitális világ, ami összehoz


PÁPA időjárás