Száznegyven induló a VI. Marsal Trophyn


2016-09-04 15:00:16  | cikk: Babos Petra  | 


Száznegyven induló a VI. Marsal Trophyn főképe
Kellemes nyári időjárásban vágtak neki a VI. Marsal Trophy résztvevői tegnap a közel 150 km-es autós ügyességi túrának. Baráti társaságok, családok, szomszédok, idősebbek és fiatalabbak egyaránt versenyeztek a Marsal Kft. szervezésében tartott rendezvényen. A program fő célja az volt, hogy a versenyzők megismerkedjenek a térség nevezetességeivel, természeti csodáival miközben egy kellemes napot töltenek el együtt autóikban. A trophy természetesen nem a gyorsaságról, az időről, vagy a sebességről szólt, hanem a tájékozódásról, a szórakozásról, és a közösségépítésről. A résztvevők három helyszínről, a Marsal Kft. telephelyeiről startoltak, vagyis volt, aki Pápáról, Ajkáról vagy Veszprémből indult neki a távnak.
Számos izgalmas feladat várt a versenyzőkre az egyes állomásokon
Marton Attila, a pápai szakasz egyik szervezője kérdésünkre elmondta, nagy öröm számukra, hogy az idei évben sokkal többen jelentkeztek, mint az eddigiekben, hiszen 140 autót rajtoltattak.
A pápai körön ügyességi feladatok helyszíne volt például a Pápai Református Gyűjtemények, ahol a foglalkoztató teremben kirakózni kellett időre. A rendőrkapitányság épületéről megtudhatták a versenyzők, hogy mely tisztségeket töltötte be és mikor Pápán Mészáros Károly. A pápai Esterházy-kastélyban is várt egy feladat a versenyzőkre, itt az volt a kérdés, hogy hány számozott helyiség található a pápai kastély 1916-os alaprajzán. A pápaiak versenykörén szerepelt még a nagygyimóti tanösvény, a bébi iskola, az ugodi kilátó, a pápakovácsi székelykapu, Ganna, a bakonyjákói helytörténeti kiállítás, Herend és Németbánya is.
Tordai Attila Ajkáról érkezett a pápai rajthelyszínre lányával és fiával. A rutinos versenyzők már negyedik éve vesznek részt a Marsal Trophyn, ahol évről évre jól érzik magukat.
A rajt előtti pillanatban a Tordai család
-Kiváló családi programnak tartjuk a trophyt, hiszen olyan csodaszép helyszínekre kalauzolnak minket, amelyek mellett a rohanó mindennapokban csak elszáguldunk, s nincs is időnk megnézni. Reméljük, jól fogjuk magunkat érezni, s jövőre is részt vehetünk az autós versenyen – mondta Tordai Attila, akik egy Opel Antarával indultak a trophyn.
Első ízben vett részt a négyes baráti társaság, Bella András, Bella Andrásné, Tóth Tibor és Tóth Tiborné a Marsal Trophyn. Úgy gondolták, hogy egy kiváló csapatépítő program is ez, a feladatokat közösen oldották meg.
A három útvonalról beérkező versenyzőket szórakoztató programok és a Kecskeevők közreműködésével ízletes pörkölt várta a Marsal Kft. ajkai telephelyén.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-07 16:18:46

Bontják az ünnepi díszkivilágítást, elkezdődött a karácsonyi fenyők begyűjtése


ajánlott cikk főképe

2020-05-20 21:32:45

Településkapuk és lámpás kereszteződés


ajánlott cikk főképe

2020-05-14 12:01:27

Kivágtak egy fát a Bástyán


ajánlott cikk főképe

2020-02-17 12:48:00

Illegális hulladék a vasútállomás környékén