Hiába a sok helyzet, vereség lett a vége


2016-09-15 20:32:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hiába a sok helyzet, vereség lett a vége főképe
Az U18-as lány labdarúgó bajnokság második körében a nyitófordulót egyaránt elveszítő Pápai Egyesített Labdarúgó Club és Mosonmagyaróvár találkozott egymással. A vendégek Gyirmóttól szenvedtek háromgólos vereséget, míg Pődör Ákos tanítványai Székesfehérváron maradtak alul 4-2 arányban. Hazai pályán nem is lehetett más célja az Erdélyi - Móczár, Marton, Tankó, Fehér - Nagy, Beszédes, Cser, Pődör - Bereczky, Böröczky kezdővel felálló hazaiaknak, mint a javítás, és az első pont, pontok megszerzése. Meddő mezőnyfölény és elpuskázott lehetőségek jellemezték a mieink első félidei játékát, sajnos az ellenfél ezt megbüntette, és a játékrész derekán Adrigán Loretta szabadrúgásgóljával megszerezték a vezetést. Két sajnálatos sérülés is nehezítette Pődör Ákos helyzetét, Cser Flórát és Tankó Gabriellát is idő előtt le kellett cserélni. A folytatásban is a hazaiak akarata érvényesült, az ellenfél szinte át sem jött a félpályán, ám Orbán kapus eszén nem sikerült túljárni, így maradt az 1-0-s vendéggyőzelem.
Pődör Ákos: Az ellenfél teljesen megérdemelten nyert, ettől függetlenül nem tudom a saját csapatomat sem elmarasztalni, hiszen mentek, hajtottak. El kell ismerni, nem játszottunk jól, sok volt a pontatlanság, a kapkodás, és az összes helyzetünket kihagytuk. Tipikusan olyan mérkőzés volt, amit ha reggelig játszunk, akkor sem rúgunk gólt. Bízom a jobb folytatásban.

PELC U18 – Mosonmagyaróvár 0-1 (0-1) Gsz.: Adrigán

PELC U18: Erdélyi - Móczár, Marton, Tankó (’24 Pintér – ’41 Markos), Fehér (’41 Kovács) – Nagy (’62 Kocsis), Beszédes (’67 Bognár), Cser (’24 Kiss), Pődör – Bereczky (’61 Ivády), Böröczky

A bajnokság szeptember 23-án Gyirmóton folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:23:17

Hófutásban érmet szerzett Gelencsér Róbert


ajánlott cikk főképe

2020-01-04 17:50:51

PELC ezüst a tél első tornáján


ajánlott cikk főképe

2020-02-22 16:18:04

Kiütközött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2020-01-15 19:21:11

Körzeti úszó diákolimpia