Új bútor a jótékonysági főzőverseny bevételéből


2016-09-21 08:43:35  | cikk: Babos Petra  | 


Új bútor a jótékonysági főzőverseny bevételéből főképe
A Nátuskerti Óvoda kapta a Tókerti Városrészi Nap jótékonysági főzőversenyén összegyűlt adományt. Az intézmény a 173. 680 forintból két csoportszobában, a Margaréta és a Harangvirág csoportban bővítette a bútorzatot, melyet tegnap délelőtt tekintett meg Csákvári Judit, a Pápai Városi Óvodák intézményvezetője, dr. Áldozó Tamás polgármester és Császár Endre, a városrész önkormányzati képviselője.
Horváthné Végh Judit tagóvoda-vezető elmondta, óriási segítséget jelentett az óvoda számára ez a felajánlás, hiszen fontos szempont a csoportszoba berendezésekor, hogy a gyerekek rendelkezésére álló bútorok az ő igényüknek és életkoruknak megfelelően legyenek kialakítva. Ezért az új berendezések már nyitott polcrendszerrel biztosítják a játékok elrakását.
Térelvélasztó polcrendszerrel bővült a Harangvirág csoport
A bútorokat Stenger Péter, a Stengi és Társa Kft. tulajdonosa kedvezményes áron készítette el, az egyedi igényeket figyelembe véve.
Császár Endre önkormányzati képviselő hírportálunknak elmondta, nagyon köszönik mindenkinek a segítséget, akár a főzőcsapatok tagjaként, akár az ételekért adományt adóként vett részt a rendezvényen. Első évben a Tókerti Óvodát, tavaly a Vakok és Gyengénlátók Csoportját, míg idén a Nátuskerti Óvodát támogatták a főzőversenyen befolyt összegből.
Polc-szekrény kombináció a Margaréta csoportban
Császár Endre kiemelte, nagy öröm számukra, hogy ebben az évben a Beke utcai óvodát segíthették, hiszen jó érzés adni, s látni az apróságok boldogságát, ahogy az új bútornak örülnek.
Az óvodások hamar belakták a szép, egyedi bútorokat, amelyeket nemrégiben kaptak meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-26 17:45:08

Szüneteltetik a nyilvános liturgiákat, de a templomok nyitva vannak


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 20:34:20

A piros lap mögött, avagy hatósági házi karanténban


ajánlott cikk főképe

2020-04-01 07:33:58

Néhány módosítással, de zavartalanul látja el közszolgáltatási tevékenységét a Közszolg


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 14:39:39

Dr. Kovács Zoltán mindenkit óvatosságra intett