Egy pontot sikerült itthon tartani


2016-09-23 10:47:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy pontot sikerült itthon tartani főképe
Az U19-es utánpótlás labdarúgó bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club öt nap alatt immár a harmadik bajnokiját játszotta. Lengyel Ferenc tanítványai szeptember 17-én Andráshidára utaztak, ahol 2-0-ra nyertek, két nappal később a Veszprémet fogadták, és maradtak alul két góllal, legutóbb pedig az Üstökös FC Győrrel meccseltek. Az első félidőben nem látszott a fáradtság a fiúkon, a kilátogatók két találatot láthattak, az elsőt Veller szerezte a 30. percben, majd nem sokkal a szünet előtt Farkas egalizált. Fordulás után azonban már nem tudott hatékony támadójátékot produkálni a hazai csapat, szemmel látható volt a fáradtság a játékosokon, Veller második találatával megint a győriek szereztek vezetést, az 1-3-as végeredményt Kállai állította be. A PELC ezzel a vereséggel a hatodik helyre csúszott vissza a tabellán.

Lengyel Ferenc: Megérdemelt vendéggyőzelem született, egy héten belül ez már a harmadik találkozónk volt, a Győr elleni második 45 percre teljesen szétestünk, amit nagyon sajnálok, mert jól kezdtük a bajnokságot. Több sérültünk is van, betegség, osztálykirándulás miatt is volt hiányzónk, emiatt felforgatott összeállításban léptünk pályára.

PELC U19 - Üstökös FC Győr 1-3 (1-1) Gsz.: Farkas ill. Veller 2, Kállai

PELC U19: Bors – Németh, Papp, Barth, Hujter – Györkös, Tauber, Koch, Kovács (’64 Hornyacsek) – Zurkó, Farkas

Igor Nicsenko U17-es együttese az U19-hez hasonló utat járt be, a fiatalok a hétközi fordulóban kétgólos hátrányból felállva 3-3-as döntetlent értek el, mellyel másodikak a tabellán, igaz a többi csapat ezidáig kevesebb mérkőzést játszott.

PELC U17 - Üstökös FC Győr 3-3 (0-2) Gsz.: Pintér, Mogyorósi, Vágner ill. Fazakas 2, Mohai

PELC U17: Dokter – Bognár, Horváth E. (’62 Englert), Pintér, Menyhárt – Szabó, Mogyorósi, Márton (’82 Töreki), Barth – Horváth Á., Vágner (’78 Horváth B.)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-02-05 09:50:49

Már kaphatóak a tavaszi Perutz bérletek


ajánlott cikk főképe

2020-03-08 18:36:14

A hosszabbításban veszített a nyolc emberrel nagyot küzdő Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-04-06 20:29:20

Elismerték a munkájukat