Horváth Adriáné a díj


2016-10-06 20:54:00  | cikk: ha  | 


Horváth Adriáné a díj főképe

Horváth Adrián kapja idén a Veszprém Megyei Prima Közönségdíjat. A Vállalkozók Országos Szövetsége Veszprém Megyei Szervezete 12 éve osztja ki ezt az elismerést a megye művészei, alkotói, tudósai, sportolói, közművelődésben dolgozó szakemberei közt, magas színvonalú szkamai tevékenységük elismeréseként. A Veszprém Megyei Prima Díjra bárki ajánlható, aki megfelel a kritériumoknak. Minden évben három jelölt kapja meg kuratóriumi döntés alapján az elismerést, s van egy közönségdíj is.

Idén Horváth Adriánt is javasolták a díjra, ő volt az egyetlen pápai kötődésű jelölt. Horváth Adrián sok éven át volt a Légierő Zenekar tagja, 2007-2011-ig karmester-helyettese is. Jelenleg a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma tanára, zeneismeretet és kreatív zenét tanít, de Pápán legtöbben karnagyként ismerik. A város szeretett, köztiszteletnek örvendő fúvószenekarát vezényli immár 2008 óta. Horváth Adriánnak sokat köszönhet a város azért is, mert folyamatosan kutatja a helyi zenei élet múltját, s publikálja is eredményeit. Mindezek mellett idejéből jut még zeneszerzésre, hangszerelésre is.

Érdemeit elismerik a pápaiak, s amikor közétették, hogy Horváth Adrián is ott van a közönségdíj várományosai között, elindult a szavazatáradat. Összesen 1149 db érvényes voksot kapott, a második helyezett 476 db, a harmadik 454 db szavazatot tudhat magáénak. A Veszprém Megyei Prima Közönségdíjat november 18-án veheti át a tanár-karnagy. Horváth Adrián köszöni mindenkinek, aki őrá szavazott, jó érzés volt érezni a pápaiak támogatását, mondta.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-17 14:55:05

A páratlan oldali járda is megújul a Teleki utcában


ajánlott cikk főképe

2018-11-27 20:57:52

A sándorgyuri - 80 év 50 percben címmel mutatta be új filmjét Kocsis Tibor


ajánlott cikk főképe

2018-11-23 15:17:07

Sikeresek voltak az őszi programok a PVCNÖ szervezésben


ajánlott cikk főképe

2018-11-09 07:44:28

A Fidesz-frakció szóvivője volt a Pápai Polgári Kör vendége


PÁPA időjárás