Népdaléneklő verseny az Acsádyban


2010-04-15 21:26:55  | cikk: Babos Petra  | 


Immáron második alkalommal rendezték meg az Acsády Ignác Szakképző Iskolában ma délután az osztályok közötti népdaléneklő versenyt, melyre az idén öt csapat nevezett.
-A tanári énekkart követően az osztályok mutatkoztak be, akik egy-egy népdalcsokrot adtak elő, melyet saját maguk állítottak össze. Néhányan felkérték osztályfőnöküket, kedvenc szakoktatójukat vagy tanárukat, hogy bátorításként énekeljenek velük együtt. A versenynek nem a művészi értékében rejlett a jelentősége, hanem abban, hogy középiskolások együtt énekeltek, közösen gyakoroltak heteken át- mondta el Kemény Éva igazgatónő. A műsorszámokat egy háromtagú zsűri értékelte, akik között az iskola egykori diákja, Rákosi Ádám is helyet kapott. Az értékelésnél a legszebben énekelő, a legvidámabb előadású és legjobb kiállású osztályt jutalmaztuk oklevéllel- tette hozzá az igazgatónő.
A Leg-leg-leg osztály a 10. Y lett, a különdíjat pedig a 10. Z tanulói vihették el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet