Még vizsgálja a rendőrség a halál okát


2010-04-16 14:14:04  | cikk:  | 


Rémtörténetbe illő hírek keringenek a városban egy közelmúltban történt haláleset kapcsán. Kérdésünkre Orsós Károly rendőrszázados adott tájékoztatást az ügy eddig megismert adatairól.
- 2010. április 10-én 05 óra 03 perckor a mentőszolgálat tájékoztatta a Pápai Rendőrkapitányság ügyeletét arról, hogy egy 54 éves férfi elhalálozott. Az országút aszfaltján fekvő pápai lakosra Adásztevel és Nagytevel között talált rá egy arra közlekedő autóvezető. A kiértesített mentők helyszínre érkezésig egy másik gépkocsi  - vezetőjének akaratán kívül - áthajtott a testen, mivel annak észlelhetőségét a sötétség megnehezítette. A közlekedésrendészeti alosztály beosztottai teljes útlezárás alkalmazása mellett, szakértők bevonásával folytatták le a helyszíni szemlét. A halál okának megállapítása elsősorban orvosszakértői feladat lesz. Közlekedési balesetről akkor beszélhetünk majd, ha bebizonyosodik, a férfi még élt, amikor a gázolást elszenvedte. Ellenkező esetben az ügy rendkívüli halálesetként kerül kivizsgálásra – tájékoztatott Orsós Károly.
A városban és a környező falvakban számos, krimiszerű történet kapott szárnyra az előzményekkel kapcsolatban. Az adatgyűjtést folytató rendőrök, ezeket az információs csatornákat végigjárták, melynek eredményeként megállapították, hogy a közszájon forgó mendemondáknak nincs valóságalapja. A százados hangsúlyozta, amint az eljárási cselekmények eredményeként, illetőleg a természettudományok segítségével a történtek rekonstruálhatóvá válnak, azt haladéktalanul meg fogjuk osztani a lakossággal.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-12 10:59:22

Az ünnepség elmarad, a tiszteletadást megtartják


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 22:34:43

Robotika kiállítás és bemutató


ajánlott cikk főképe

2020-02-25 20:33:21

Megemlékezés a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 14:02:30

Elhunyt dr. Szundy Béla