Pápa ismét a veszprémi Utazás kiállításon


2010-04-17 11:20:09  | cikk: HuHa  | 


Pápa ismét a veszprémi Utazás kiállításon főképe
A tavalyi év sikerén felbuzdulva Pápa városa ismét képviselteti magát a Veszprém Megyei  Utazás Kiállításon, melyet 13. alkalommal rendeznek meg a megyeszékhelyen. A  nagyközönségnek és a szakmának egyaránt szóló két napos rendezvény ma reggel nyitotta meg kapuit a Pannon Egyetem aulájában. A pápai stand csakúgy mint tavaly, most is színes programokkal várja a látogatókat. A kiállításon a városunkat képviselő turisztikai munkatársak naponta kétszer sorsolást tartanak.  A részvételhez csak  egy 13 + 1 kvízkérdést tartalmazó totó kitöltése szükséges, de akár egy memóriajátékkal is be lehet kerülni a sorsolásba, melyen értékes ajándékok lelnek gazdára. A Pápai Hús 1913 Kft. termékeit is megkóstolhatják a standot látogató érdeklődők és tájékozódhatnak a Várkertfürdő szolgáltatásairól. A kiállítás ma 18 óráig, 18-án, vasárnap 10-17 óráig tart nyitva, a rendezvényre a belépés ingyenes.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-02 20:51:17

Rekordszámú résztvevő a járási történelemversenyen


ajánlott cikk főképe

2019-03-23 18:00:17

60 éves a Kisgrafikai Barátok Köre - Kiállítás a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2019-06-03 22:31:50

60 éves a Weöres iskola


ajánlott cikk főképe

2019-04-28 22:15:53

Zenés Színpadok Országos Fesztiválja


PÁPA időjárás