Folyamatosan vonultak a mentők az év utolsó éjszakáján


2017-01-03 17:35:17  | cikk: Babos Petra  | 


Folyamatosan vonultak a mentők az év utolsó éjszakáján főképe
Karácsonyt a béke és nyugalom, míg a szilvesztert a mozgalmasság jellemezte a Pápai Mentőállomáson. Kürti József mentőállomás-vezető elmondta, karácsonykor átlagos volt a kivonulások száma és nem történt olyan eset, amely szorosan a karácsonyi ünnephez köthető, inkább belgyógyászati esetekhez riasztották a mentősöket. A szilveszter napja 22 óráig csendes volt, s utána kezdődött az igazi „buli” a mentősöknél, hiszen folyamatosan érkeztek a bejelentések, főként ittas személyekhez. Pirotechnikai eszközök használatához köthető sérülések miatt azonban nem érkezett segélyhívás az elmúlt napokban.
-Fiatalkorút nem kellett kórházba szállítanunk 31-én éjjel. Szilveszterkor nálunk sosincs pihenés, délután 17 órától másnap reggel 7 óráig 16 alkalommal vonultak ki a kollégák, ami átlagosnak mondható – hangsúlyozta a mentőállomás vezetője.
Kürti József kiemelte, tegnap személygépkocsi baleset történt, a Szent István út és a Várkert út kereszteződésénél, a volt ÉDÁSZ telepnél, ahol az út lefagyott, s a tükörjégen megcsúsztak az autók, egy személyt kórházba kellett szállítani.
A Pápai Mentőállomás 2016-ban 6.172 feladatot hajtott végre, ami hasonló számú esetet jelent az előző évi adatokhoz képest – árulta el Kürti József.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-30 21:40:05

Szigorú szabályok, folyamatos munkavégzés a Városgondnokságnál


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 18:23:39

Készül az új út az iparterületek kiszolgálására


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 20:20:06

Ismét Musica Pannonica Reformata


ajánlott cikk főképe

2020-03-07 19:59:17

Anyád kínja