Máté az újév első babája Pápán


2017-01-04 11:34:57  | cikk: ha  | fotó: Babos Petra  | 


Máté az újév első babája Pápán főképe
Az országos "versenybe" nem jutott be pápai újszülött az új esztendő első napján, de január 2-án megérkezett 2017 első bébije városunkban is. Mikóczi Máté 3250 grammal és 56 centiméterrel született a Gróf Esterházy Kórházban. A kisfiú természetes úton jött világra,  dr. Holczer Endre szülész-nőgyógyász segítségével.
Mikóczi Máté
A papa-ma.hu hírportál szerkesztősége az idei évben is köszöntötte és megajándékozta az újszülöttet és édesanyját a kórházban. Máté és édesanyja is jól vannak már. Eigner Krisztina mosolyogva mesélte, hogy nem volt könnyű a szülés, de mindent feledtet, ha fiára nézhet. Máté az első gyermek a családban, nagyon várták már.

A kisfiú születését január 8-ra prognosztizálták, kicsit előbb érkezett, így ő lett az új esztendő első pápai babája, amit édesanyja először el sem akart hinni. Mint mondta örül, de a legfontosabb az, hogy Máté egészséges. A fiúcska sokat alszik, békés, nyugodt babának tűnik. Édesanyjával van a szobában, csak éjszakára viszik el, így már az első naptól kezdve sok időt töltenek együtt.

Máté és édesanyja pénteken térhetnek haza otthonukba, ahol már nagyon várja őket a család.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-24 15:47:57

Bébiétel a Teuton lovagrend jóvoltából


ajánlott cikk főképe

2019-07-25 16:59:55

Helyére kerültek a kastélykerítés kovácsoltvas elemei


ajánlott cikk főképe

2019-08-28 12:01:19

Aszfaltozzák a Korvin-Korona utcai körforgalmat


ajánlott cikk főképe

2019-06-21 22:53:37

Piller Ádámot fogadta a polgármester felnőtt pápai polgárrá


PÁPA időjárás