Indul a teremszezon


2017-01-04 13:40:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Indul a teremszezon főképe
Ahogy a korábbi években, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club 2017-ben is megrendezi utánpótlás teremlabdarúgó tornáit, a  Hirtenberger PELC Kupákat. Januárban minden hétvégén kergetik a picik a labdát, az U7-es korosztálytól egészen az U11-ig bezárólag. Ezen a hétvégén az U7 és az U8 lép a Sportcsarnok küzdőterére, január 7-én a 2010. január 1-je után születettek mérkőznek meg egymással három hármas csoportban. A házigazdák három csapata mellett Mosonmagyaróvár, Győr, Gyirmót, Ajka és Veszprém pályázik az első helyre. Sorsolás ITT! Másnap nyolc U8-as alakulat két csoportba osztva körmérkőzéseket játszik, a csoportelsők és másodikak keresztbe játszanak (elődöntő), a harmadik és negyedik csapatok pedig a másik csoport azonos helyezetteivel a helyosztókon találkoznak. Itt a két PELC-es alakulat mellett Balatonfüred, Gyirmót, Győr, Veszprém és Ajka közül kerül ki a végső győztes. Sorsolás ITT!
A hónap további részében az U9, az U10 és az U11 is hazai közegben igyekszik jó eredményt elérni, a hagyományos Pápa Kupát pedig január 14-én rendezik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-09 21:34:06

Megkezdte a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-16 21:22:58

Legenda lett Ázsiában a Lombard Pápa korábbi játékosa


ajánlott cikk főképe

2020-03-03 10:16:07

Egy lépésre a bajnoki címtől a Szabadgyalog SE


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:23:02

70 millió forintra pályázhatnak a sportegyesületek