Az Év Sportolója Gála – Gelencsér Róbert ismét jelölt


2017-01-06 13:53:33  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: MSÚSZ/Harsányi Péter  | 


Az Év Sportolója Gála – Gelencsér Róbert ismét jelölt főképe
A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) immár 59. alkalommal a magyar sport hagyományaihoz és ambícióihoz méltó ünnepségen igyekszik díjazni a hazai sportélet legkiválóbbjait. Az Év Sportolója Gálán összesen kilenc kategóriában – az Év férfi és női sportolója, csapata, edzője, labdarúgója, valamint a fogyatékos sportban az Év női és férfi sportolója, csapata, fogyatékos sportolókkal foglalkozó edzője – adhatták le szavazataikat az újságírók. Az elnökség minden kategóriában tízes jelöltlistát állított össze, melyet a csúcsot jelentő 370 voks alapján háromra szűkített. A szavazatok alapján Az Év fogyatékos csapatának jelöltjei között a IX. Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa-bajnokságán első helyezést szerzett férfi szervátültetett 4×100 méteres atlétaváltó is helyet kapott. A csapatot Jánka Sándor, Velkey-Guth Ádám és Zilaj Csaba mellett a pápai atléta Gelencsér Róbert is erősítette, így a sportember a 2016-os egyéni díja után 2017-ben csapattagként részesülhet elismerésben.
A január 12-én, csütörtökön 19.30-kor kezdődő M4 Sport – Az Év Sportolója Gálát a sportcsatorna 19 órától élőben közvetíti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-12 19:46:13

Megúszta a brutális balesetet a pápai kerékpáros


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 10:54:32

Átalakulhat a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-07-18 16:19:55

A PELC III. nyerte a Takácsi Kupát