Várják a téli fotókat


2017-01-07 09:28:25  | cikk: Babos Petra  | 


Várják a téli fotókat főképe
A Pápai Platán Nonprofit Kft. négy fordulós pályázatot hirdetett év végén Évszakok Pápán címmel, a várost, a város nevezetességeit, rendezvényeit, programjait bemutató fotók készítésére.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, ez idáig nem érkezett egyetlen alkotás sem a pályázatra, de reményeik szerint a lelkes fotósok már készítik a szebbnél szebb felvételeket, például a jégpályáról, az adventi díszkivilágításról, a téli Fő térről, de egy-egy gyönyörű fénykép készülhet akár egy naplementéről, amely az Esterházy-kastélyt vagy a Nagytemplomot világítja meg.

A beérkezett pályaművekből minden fordulóban a zsűri által javasolt képekből az Esterházy-kastélyban kiállítást rendeznek, s ott majd a közönség választja ki a legjobbnak ítélt 25 fotót.
A fotópályázat részletes felhívása a Pápai Hírlapban és hírportálunkon is olvasható. A téli fényképek beküldési határideje március 15. A felvételeket a tel.evszakok@papa.hu email címre lehet elküldeni, illetve az Esterházy-kastélyba leadni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-06 21:22:50

Új rámpa a vasúti aluljáróban


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 18:58:39

A katolikus Pápa - dr. Mail József és Salgó Ferenc voltak a vendégek


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 13:07:16

Részlegesen feloldották a látogatási tilalmat a szociális intézményekben


ajánlott cikk főképe

2020-02-25 20:33:21

Megemlékezés a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján