Ajkán indult az idei sakkidény


2017-01-10 11:39:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ajkán indult az idei sakkidény főképe
A Szabadgyalog Sakk Egyesület számára a 2017-es esztendő az Ajkán rendezett MAL-Kupával indult. A kétnapos jubileumi, tízedik alkalommal megrendezett versenyen három csapattal és két ifjúsági játékossal képviseltették magukat a pápaiak. Rapid szabályok szerint zajlott a verseny, 2x25 perc gondolkodási idővel. 16 csapat indult a megyéből, három Pápáról, öt Tapolcáról, egy-egy Veszprémből és Balatonfüredről, hat pedig a helyieket erősítette.
- A közel 100 résztvevőt felvonultató versenyen egyéniben ifjúsági játékosaink, Tardos Luca és Domonkos Eszter egyaránt aranyéremmel térhettek haza – összegezte az eredményeket Kiss Csaba egyesületi elnök. Csapatban az „open” csoportban, bárki indulhatott, a legjobb eredményt a „B” jelű érte el, ők hetedikek lettek. A legjobban Margl Roland szerepelt az „A” csapatból, hét meccsen gyűjtött öt pontjával. A győztes ASSE Ajka esélyeshez méltóan nyerte meg a versenyt. A két nap alatt 18-an vettünk részt a kupán - volt cserelehetőség, ezzel éltünk is - jövőre szeretnék akár négy csapatot is indítani és több gyereket, ifit is.
Kiss Csaba elmondta, sűrű hónap vár rájuk, hiszen január 20-án közgyűlést tartanak, január 22-én a megyei első osztályban a Bányász SK Ajka ellen ülnek asztalhoz idegenben, január 28-án Koloszár-sakk emlékverseny lesz szintén Ajkán, melyen szép számmal fognak részt venni. Másnap pedig az NB II-ben Sárvárt fogadják.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-15 10:54:32

Átalakulhat a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin


ajánlott cikk főképe

2020-04-06 20:29:20

Elismerték a munkájukat