Január 14-én ismét Pápa Kupa


2017-01-11 14:02:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Január 14-én ismét Pápa Kupa főképe
Pápa Város Önkormányzata valamint a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ január 14-én immár 27. alkalommal ismét megrendezi a nemzetközi serdülő labdarúgó teremtornát, vagyis a Pápa Kupát. A házigazdák mellett Barót (Erdély) Ajka, Losonc (Felvidék), Veszprém FC USE, Dunaszerdahely (Felvidék), Leinefelde (Németország), Kovászna (Erdély) valamint Gorlice (Lengyelország) csapatai fogadták el a szervezők meghívását. A kilenc csapat két csoportban körmérkőzéses lebonyolításban küzd meg egymással, majd az azonos helyezettek helyosztó mérkőzést játszanak. A PELC ellenfele az 'A' jelű ötösben Barót, Losonc, Leinefelde és Gorlice lesz. A sorsolás elérhető ITT! A napot a szokásos pápai önkormányzat – csapatvezetők barátságos labdarúgó mérkőzés zárja.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott


ajánlott cikk főképe

2020-01-31 17:57:48

A vártnál könnyebb győzelem


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 20:37:28

Kettős PELC siker


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 11:10:49

Egy félidőnyi jó játék is elég volt