Az év sportolója gála – Bejött a papírforma


2017-01-12 21:10:09  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: MSÚSZ/Bakai Gusztáv  | 


Az év sportolója gála – Bejött a papírforma főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) immár 59. alkalommal díjazta a hazai sportélet legkiválóbbjait. Az Év Sportolója Gálán összesen kilenc kategóriában – az Év férfi és női sportolója, csapata, edzője, labdarúgója, valamint a fogyatékos sportban az Év női és férfi sportolója, csapata, fogyatékos sportolókkal foglalkozó edzője – adhatták le szavazataikat az újságírók. Az elnökség minden kategóriában tízes jelöltlistát állított össze, melyet a csúcsot jelentő 370 voks alapján háromra szűkített. A szavazatok alapján Az Év fogyatékos csapatának jelöltjei között a férfi paraasztalitenisz válogatott valamint a női kerekesszékes vívócsapat mellett a IX. Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa-bajnokságán első helyezést szerzett férfi szervátültetett 4×100 méteres atlétaváltó is helyet kapott. A csapat tagja volt Gelencsér Róbert is, aki 2016-ban az Év fogyatékkal élő férfi sportolója díját vehette át. Az egyéni elismerés után csapatban sajnos 2017-ben másra esett a voksolók szavazata, hiszen az elismerést a női kerekesszékes vívócsapat vehette át. Gelencsér Róbert korábban úgy nyilatkozott, már a jelölés is óriási megtiszteltetés számukra.
- Váratlanul ért minket, hiszen arra számítottunk, hogy az idei olimpia miatt kizárólag paralimpiai csapat lehet a legjobb három között. Nagyon erős a kategóriánk, megmondom őszintén, nem hiszem, hogy mi nyerünk, de már az is óriási dolog, hogy bekerülhettünk a legjobb háromba. Természetesen ott leszünk a Nemzeti Színházban, és büszkén képviseljük majd a szervátültetett sportolókat.

Minden díjazottnak és jelöltnek gratulálunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-30 10:09:40

Leimeiszter Ábel, a színötös úszó


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 10:54:32

Átalakulhat a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 17:19:11

Húsz csapatos lesz az NB III nyugati csoportja