Sikeresen pályázott a társasági adóra a PELC


2017-01-13 18:01:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sikeresen pályázott a társasági adóra a PELC főképe
Több városi egyesülethez hasonlóan támogatóinak köszönhetően a Pápai Egyesített Labdarúgó Club immár hatodik esztendeje él a társasági adó nyújtotta kedvezményekkel. Ahogy arról már többször beszámoltunk, a 2011-es, a társasági adót érintő változások lehetővé teszik a nyereséges, társasági adó fizetésére kötelezett vállalkozások számára, hogy „adójukkal” a látványsportágak körébe sorolt öt sportág, a labdarúgás, a kézilabda, a kosárlabda, a vízilabda és a jégkorong országos szövetségeit, azok tagszervezeteit, vagyis magukat a csapatokat. A PELC évek óta a támogatóknak köszönhetően sikerrel vesz részt a sporttámogatási programban, nincs ez másképp a 2016/2017-es adóévben sem, amikor a határidő lejárta előtt öt hónappal már több mint 81 millió forintot sikerült összegyűjteniük.
- A 2016/2017-es sportfejlesztési programunkra a Magyar Labdarúgó Szövetség 130 millió forint összegyűjtésére adott engedélyt – tájékoztatott Tóth Péter, a klub ügyvezetője. Illetve ide sorolnám azt a nagyjából 10 millió forintos összeget, amiből a nemrég megépült műfüves játékterünk mellé egy másikat is építhetünk. Sikeresnek ítélem meg a gyűjtési időszakot, hiszen összességében 81 millió forint kerül a kasszába. Minden ifjú PELC-es sportoló, egyesületünk minden tagja és dolgozója nevében nagyon köszönjük támogatóink segítségét.
Az ügyvezető elmondta, ez az összeg fedezi működési költségeiket és a tervezett fejlesztések egy részére is lehetőséget ad. Tóth Péter reményét fejezte ki, hogy a számunkra megítélt kvóta még fennmaradó összegét a pályázati időszak végéig, 2017. június 30-áig sikerül begyűjteniük.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-28 19:26:49

Perutz FC: Ismét a pályán


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 19:47:56

Szigorú intézkedések a sportéletben


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 15:44:39

Korábbi PELC neveléssel erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-11 10:36:53

Augusztus 2-án rajtolhat az NB III