Házhoz megyünk idén is


2017-01-13 21:31:59  | cikk:  | 


A „Házhoz megyünk” országos rendőrségi megelőző-vagyonvédelmi program keretében – 2017 januárjában – még az alábbi időpontokban és helyszíneken várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság:

január 16-án 13 – 16 óra Interspar Áruház (Pápa, Celli út 21.)
január 28-án 9 – 12 óra Tesco Áruház (Pápa, Celli út 92.)

A fenti információs pontokon a rendőrök a prevenciós vagyonvédelmi lehetőségekről tájékoztatják az érdeklődőket, átadják a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács prevenciós kiadványait, továbbá a lakásbetörés, besurranásos lopás vagy trükkös lopás áldozatává vált sértettek részére személyre szóló vagyonvédelmi tanácsokat adnak.
Továbbá az információs pontokon lehetőség nyílik kerékpár regisztrációra is, amelyhez a kerékpár mellett a tulajdonos személyes okmányai szükségesek. A nyilvántartásba vételt követően a jármű bekerül a BikeSafe elnevezésű országos kerékpár-regisztrációs rendszer adatbázisába.

A program különlegessége, hogy igényelhető speciális, az érdeklődő lakóhelyére vonatkozó egyéni tanácsadás is, amely – elérhetőség meghagyása esetén – egy későbbi, előre egyeztetett időpontban szakemberek segítségével valósul meg.

Az információs pontokon a Pápai Rendőrkapitányság várja a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket is, akik számára a jelentkezés feltételeiről, a juttatásokról és az őr-járőrtárs képzésről adnak részletes tájékoztatást az egyenruhások.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-11 08:31:15

Figyeljünk a gyalogosokra! - A balesetek megelőzése közös érdek


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 14:50:47

Ékszereket lopott a nő, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 13:30:36

„Bikesafe” regisztráció Pápán


Egy 20 éves zirci fiatalt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.
Az eljárás adatai alapján 2020. január 25-én este érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Pápán az egyik áruház parkolójában két fiatal között verekedés történt. A helyszínen a sértett elmondta a körzeti megbízottaknak,...

2020-01-27 15:23:32

Parkolóban verekedett Pápán