Felmerült a gyanú, hogy ittasan vezetett


2017-01-13 21:35:35  | cikk:  | 


Egy 19 éves sofőr ellen zárták le a nyomozást a pápai rendőrök, a fiatal jogosítvánnyal sem rendelkezett.

A rendelkezésre álló adatok szerint Egyházaskesző külterületén 2016. augusztus 28-án hajnalban intézkedtek a helyi körzeti megbízottak egy hatósági jelzés nélküli gépkocsi sofőrjével szemben, aki az „elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva a rendőrautó elé hajtott. Az egyenruhások igazoltatták a Pápa környéki településen élő 19 éves fiút, aki nem rendelkezett a személygépkocsi vezetésére jogosító engedéllyel, valamint a tulajdonát képező hatósági engedély és jelzés nélküli gépkocsira kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást sem kötött. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a körzeti megbízottak mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A fiatal ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Pápai Rendőrkapitányság az illetékes ügyészséghez, míg az engedély nélküli vezetés és egyéb szabálysértések ügyében a Pápai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya folytatta le ellene az eljárást.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök egy 22 éves nőt fogtak el, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A járőrök 2019. szeptember 16-án a reggeli órákban Nyárád külterületén igazoltattak egy 22 éves pápai lakost. Megállapították, hogy ellene szabálysértési elzárás végrehajtása miatt a Pápai Rendőrkapitányság...

2019-09-17 14:55:33

Körözött személy rendőrkézen


ajánlott cikk főképe

2019-09-17 09:20:54

Közös akció


ajánlott cikk főképe

2019-10-31 17:32:26

Fokozott rendőri jelenlét az ünnep alatt is


A rendőrök a 30 éves téti lakosokat előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A járőrök 2019. szeptember 7-én az esti órákban Pápa egyik utcájában igazoltattak egy kisbusszal közlekedő 30 éves téti lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsit korábban...

2019-09-09 15:58:36

Egymásnak adta át a két ittas férfi a volánt


PÁPA időjárás